Kulaklık önerisi istiyorum

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
820
corsair hs80 wireless kullanıyordum kulaklık kırıldığı için değişmek istedim cloud 3 s wireless aldım 2 gündür oynuyorum EQ ayarı yaptım ilk güne göre ses iyi oldu ama genel olarak ses seviyesi corsaire göre çok az ve memnun kalmadım iade oluşturdum bütçe 7 10 k a kadar çıkabilirim kulaklık önerisi yapar mısınız

corsair hs80 wireless kullanıyordum kulaklık kırıldığı için değişmek istedim cloud 3 s wireless aldım 2 gündür oynuyorum EQ ayarı yaptım ilk güne göre ses iyi oldu ama genel olarak ses seviyesi corsaire göre çok az ve memnun kalmadım iade oluşturdum bütçe 7 10 k a kadar çıkabilirim kulaklık önerisi yapar mısınız
nova 5 veya nova pro ya göz atabilirsiniz
güncelleme: boş verin nova pro ya göz atmayın

anlık olarak razer blackshrak v3 kullanıyorum ama fiyatlar baya artmış
ses seviyesi ve ses kasma durumu nasıl kanka cloud 3 de ayar yapmama rağmen bi boğuk ses alıyordum

ses seviyesi ve ses kasma durumu nasıl kanka cloud 3 de ayar yapmama rağmen bi boğuk ses alıyordum
Gayet iyi ben herhangi bir boğukluk cızırtı vs falan duymadım zaten ayar kısmı da detaylı onu test ederek desibel falan da ayarlayabiliyorsun neredeyse 2 aydır kullanıyorum herhangi bir eksiklik görmedim şarjı zaten harika yarım saat taksam bile %50 den %80 90 civarına çıkıyor

cloud 3 s den kaç tane iyi kulaklık var ki piyasada

Gayet iyi ben herhangi bir boğukluk cızırtı vs falan duymadım zaten ayar kısmı da detaylı onu test ederek desibel falan da ayarlayabiliyorsun neredeyse 2 aydır kullanıyorum herhangi bir eksiklik görmedim şarjı zaten harika yarım saat taksam bile %50 den %80 90 civarına çıkıyor
sesi iyi de az kardo bana göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cloud 3 s den kaç tane iyi kulaklık var ki piyasada
bilmem ben çok beğenemedim o kadar ayar yapmama rağmen

Hocam konudan bağımsız cloud 3 sde hem wireless hem Bluetooth mu var veya sadece wireless mi var

Yüksek ses istiyorsan tek adres Razer Kraken V4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,236
Üyeler
194,254
Son üye
Tarık60
Geri