Fan bağlantıları için yardım.

zyk74

80+
Reaksiyon skoru
2
Anakart: MSI MB B850 Gaming Plus Wif
Kasa: ASUS TUF GT502 Gaming
Sıvı Soğutucu: ASUS LC360 ARGB
KASA İÇİ ÖN FAN: 3x120 mm ASUS
KASA ALTI: Arctic P12 Pro Revers 2x120mm
KASA EGZOZ: 1x120 mm ASUS
Kasa üzerinde 5' li HUB mevcut

İlk defa kasa toplayacağım ve ilk defa fan bağlantısı yapacağım için biraz yardıma ihtiyacım olacak.

Fanları bağlama planım şu şekil olacak

- Sıvı soğutma; pompa kablosunu PUMP_SYS1' e, Radyatör fanlarını çoklayıcıyla birleştirerek tek kablo ile CPU_FAN1'e, ARGB kablosunu JARGB_V2_1'E
- Kasa ön fanlar (3x120mm) ve Egzoz fanı; HUB'a, HUB' dan çıkan kontrol kablosunu SYS_FAN1' e, HUB' ın RBG kablosunu JARGB_V2_3' e
- Arctic P12 Pro; PST ile birleştirerek SYS_FAN 2' ye, ARGB uçlarını JARGB_V2_2' ye

Bu şekilde doğru olur mu ?

Ekler

• Anakart Şema.webp
    Anakart Şema.webp
    60.9 KB · Hit: 9
Anakart: MSI MB B850 Gaming Plus Wif
Kasa: ASUS TUF GT502 Gaming
Sıvı Soğutucu: ASUS LC360 ARGB
KASA İÇİ ÖN FAN: 3x120 mm ASUS
KASA ALTI: Arctic P12 Pro Revers 2x120mm
KASA EGZOZ: 1x120 mm ASUS
Kasa üzerinde 5' li HUB mevcut

İlk defa kasa toplayacağım ve ilk defa fan bağlantısı yapacağım için biraz yardıma ihtiyacım olacak.

Fanları bağlama planım şu şekil olacak

- Sıvı soğutma; pompa kablosunu PUMP_SYS1' e, Radyatör fanlarını çoklayıcıyla birleştirerek tek kablo ile CPU_FAN1'e, ARGB kablosunu JARGB_V2_1'E
- Kasa ön fanlar (3x120mm) ve Egzoz fanı; HUB'a, HUB' dan çıkan kontrol kablosunu SYS_FAN1' e, HUB' ın RBG kablosunu JARGB_V2_3' e
- Arctic P12 Pro; PST ile birleştirerek SYS_FAN 2' ye, ARGB uçlarını JARGB_V2_2' ye

Bu şekilde doğru olur mu ?
yapay zekadan yardım alarak yapabilirsin, ben öyle yapmıştım. İster yaz ister görüntülü açarak göster yardımcı oluyor, parça modellerini eksiksiz belirtmen yeterli.

yapay zekadan yardım alarak yapabilirsin, ben öyle yapmıştım. İster yaz ister görüntülü açarak göster yardımcı oluyor, parça modellerini eksiksiz belirtmen yeterli.
Bunu yapay zekaya yaptırdım zaten :) yine de gerçek kullanıcıya da sormak iyi olur dedim

Geri