Yardım Sıfır İşlemcinin Böyle Gözükmesi Normal mi?

vutayn

80+
Reaksiyon skoru
84
N11 den satın aldığım tray işlemcide gördüğüm ufak parmak izleri sonrası rahatsız olup foroğrafını çekmeye karar verdim ilk kez am5 mimarisinde bir işlemci gördüğümden bu doğal mı değil mi bilemedim

Sizce İADE ETMELİ MİYİM ???

ankartım var fakat psu ve diğer bileşenler olmağı için test edemiyorum

Ekler

• 33815.webp
    33815.webp
    481.2 KB · Hit: 143
  • 33811.webp
    33811.webp
    495.2 KB · Hit: 139
  • 33814.webp
    33814.webp
    701.6 KB · Hit: 135
  • 33813.webp
    33813.webp
    566.4 KB · Hit: 134
  • 33810.webp
    33810.webp
    390.2 KB · Hit: 123
  • 33809.webp
    33809.webp
    539 KB · Hit: 137

N11 den satın aldığım tray işlemcide gördüğüm ufak parmak izleri sonrası rahatsız olup foroğrafını çekmeye karar verdim ilk kez am5 mimarisinde bir işlemci gördüğümden bu doğal mı değil mi bilemedim

Sizce İADE ETMELİ MİYİM ???

ankartım var fakat psu ve diğer bileşenler olmağı için test edemiyorum
iade edip ikinci el alın daha ucuza alabilirsiniz. tray işlemcilerde olabiliyor böyle

ben birebir değiştirirdim açıkçası. parmak izi toz moz önemlide değilde o küçük izler hiç hoş bir şey değil.

ikinci el islemcide hic acılmamıs mı arıyoruz yoksa acılmısa guvenerek mi alıyoruz
tray işlemciyi çok çok uzuza almadıysan ikinci el olarak param güvende gibi sistemlerle veya elden teslim yaparak kontrollü bir şekilde alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taksit fırsatı olmadığı sürece pc toplayamıyorum ne yapacağımı bilemedşm açıkcası
Tray işlemcide parmak izleri hatta bazen macun izi bile oluyor ancak pin kısmı temiz olması lazım. Bunu iade edip yenisini iste.

tray işlemciyi çok çok uzuza almadıysan ikinci el olarak param güvende gibi sistemlerle veya elden teslim yaparak kontrollü bir şekilde alabilirsin.
ikinci el urunlere cok uzak birisi olarak biraz cekiniyorum acıkcası ama forumda okuduguma gore baya bi kisi ikinci el kullanıyormus sanırım

Direkt iade, sıfır ürün alıyorsun sana temiz sıfır ürün vermeleri lazım bu bildiğin kepazelik

ikinci el urunlere cok uzak birisi olarak biraz cekiniyorum acıkcası ama forumda okuduguma gore baya bi kisi ikinci el kullanıyormus sanırım
İkinci el ürün aslında çok değerli nimet ancak bizim ülkemizde böyle bir kültür yok. İkinci el ilanlarında fahiş fiyatlar geziyor. Oysaki ikinci el ürünlerin satış amacı benim ihtiyacım olmayan bir ürünü ihtiyacı olan bir başka insana sıfırından çok daha uygun fiyata ulaştırmak. Almanya ve fransayı gezerken oradaki ikinci el kültürünü gördükten sonra sıfır ürün almadan önce ikinci el sitelerindeki sıfır kapalı kutu ilanlarına bakmaya başladım. Tabi ilan fiyatları sıfırından farkı olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Çekinmene gerek yok işlemci gibi daha nadir arızalanan parçalarda sıkıntı nadir oluyor.

İkinci el ürün aslında çok değerli nimet ancak bizim ülkemizde böyle bir kültür yok. İkinci el ilanlarında fahiş fiyatlar geziyor. Oysaki ikinci el ürünlerin satış amacı benim ihtiyacım olmayan bir ürünü ihtiyacı olan bir başka insana sıfırından çok daha uygun fiyata ulaştırmak. Almanya ve fransayı gezerken oradaki ikinci el kültürünü gördükten sıfır ürün almadan önce ikinci el sitelerindeki sıfır kapalı kutu ilanlarına bakmaya başladım. Tabi ilan fiyatları sıfırından farkı olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.
kral r5 5600 bakıyorum sıfırıyla ikinci eli 1k oynuyor neredeyse kafadan diyorum ki 1k verir rahatıma bakarım ama duzgunce sıfırından indirimli fiyat koysalar cok mantıklı aslında

kral r5 5600 bakıyorum sıfırıyla ikinci eli 1k oynuyor neredeyse kafadan diyorum ki 1k verir rahatıma bakarım ama duzgunce sıfırından indirimli fiyat koysalar cok mantıklı aslında
İkinci el r5 5600 dolu. elden ikinci el al gitsin kalan parayı farklı özelleştirmelere harcarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri