Hiç Arkdasaım Yok Tek Basıma Oyunyorum?

biri daha yazmış fivem gir diye genel rol terimlerini ezberle zaten gerisini getirirsin dc sunucularında fena goy goy dönüyor mutlaka arkadaş edinirsin

biri daha yazmış fivem gir diye genel rol terimlerini ezberle zaten gerisini getirirsin dc sunucularında fena goy goy dönüyor mutlaka arkadaş edinirsin
eski ortamı cok yok be genel olarak ucube dolu ya

7 8 Yıldır az çok grup gezdim gördüm platform farketmeksizin, bende 24 yaşındayım, ciddi arkadaş olduğum insan sayısı bir elin parmağını geçmedi. genel olarak bir satten sonra yaş ortalaması aşağıda kalıyor ve kemik kadronun onaylamadığı insanları dahil etmiyoruz. arada istisnalar oluyor tabi. sana tavsiyem guruplara katıl insanlar seni seçmesin sen insanları seç kafana göre kriter belirle gelen insanları ona göre ele emin ol bir saatten sonra doğru arkadaşlar ediniyorsun ve pc zevk vermeye başlıyor.

antalyada olan varsa tanışmak isterim yaş 26 genelde lol+tft oynuyorum ama diğer oyunlarada hakimim fifa + gta5 tarzı

Hocam inanın yalnızlıkta bir yere kadar insanın belli bir süre sonra kafayı sıyırmalık hale geliyor yani ben öyle oldum 😐
Universite okudugm yillarin bazı dönemlerinde, yanlizliktan kendi sesimi unutmustum mkfkdk

Bence hiç fiveme bulaşmasın bağımlılık yapıyor ben kendimi zor kurtardım :D

Hiç arkadaşın yoksa bile sanaldan arkadaş aramayın. Gerçek hayatta birebir görüp konuşmanın yerini tutmaz.

Benim de yok fazla. Suan tek basima takiliyorum olanlarda oyunlardan ekledigim kisiler sadece steam de ekli denk gelirsek konusur beraber oyun oynariz. Artik saldim ben arkadas aramiyorum ucube dolu cunku

Bilgisayar başında arkadaş bulamazsınız. Bilişim insanları yalnızlaştırır. Arkadaşı insanlar arasında arayın. Üstelik yaşadığınız şehirler çok kalabalık. Her yer insan kaynıyor.

Bence hiç fiveme bulaşmasın bağımlılık yapıyor ben kendimi zor kurtardım :D
eğlenceli zamanlardı işten gelip yatana kadar rol yapardık ama ne düzgün sunucular kaldı ne de adam gibi rol yapanlar :)
eski ortamı cok yok be genel olarak ucube dolu ya
çoluk çocuğu sunuculara alıp racon kestikleri gün bırakmak lazım artık dedim :kekw:

eğlenceli zamanlardı işten gelip yatana kadar rol yapardık ama ne düzgün sunucular kaldı ne de adam gibi rol yapanlar :)

çoluk çocuğu sunuculara alıp racon kestikleri gün bırakmak lazım artık dedim :kekw:
Aynen öyle güzel vakit geçirdim yalan yok ama son zamanları hep boştu vakit yiyordu insanlar rolden uzaklaştı sadece sosyalleşmek için oynuyorlardı vs. vs. zaman israfını önlemek için bıraktım bende :D

• Beğen
Reaksiyonlar: ZEO.
Geri