Düzelme oldu mu?şuan vram kullanımı yükselten ayarları düşürdüm bir sıkıntı olursa burdayım
Düzelme oldu mu?şuan vram kullanımı yükselten ayarları düşürdüm bir sıkıntı olursa burdayım
oldu hocam şuanlık bir problem yok gibi olursa haber edeceğim dediğim gibiDüzelme oldu mu?
bendede laptop var aynı oyunda ekran kartı 65 70 derece80 falan oluyor galiba maks emin değilim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
80 falan oluyor
Vramlik durum yok last of us 'ın optimizasyonu fena değil. Mobil 4070 ile gayet akıcı fg açık ultra ayarlarda 180-200 fps oynayıp bitirdim.Aynı sorunu eski bilgisayarımda stellar blade oynarken yaşıyordum vram yetmediğinden 50-60 olan fps bazen bi süreliğine fps 8-10 civarlarına düşüyordu.
Benzer durum sıcaklık yükseldiğinde de voltaj düştüğünden oluyordu. Furmark test sonucunda göreceğiz @ekran kartı 01010 o konuda daha bilgilidir muhtemelen.
Sende de vram dolu gözükmesede sınıra dayanmış olabilir. Oyunda vram kullanımını çok etkileyen ayarları kısıp tekrar bi gözlemle. Serbest bıraktığında 12 gb vram kullanabilen bi oyun last of us. Vram kullanan ayarları düşürmek muhtemelen sorunu çözecek.
5070 m yüksek grafikelrde 100 fpsyi zor veriyor hocam sen nasıl 4070 ile 200fps bitirdin?Vramlik durum yok last of us 'ın optimizasyonu fena değil. Mobil 4070 ile gayet akıcı fg açık ultra ayarlarda 180-200 fps oynayıp bitirdim.
Tlou 1 ultra ayarlarda 12 14 gb vram tüketiryor diye biliyiyorumVramlik durum yok last of us 'ın optimizasyonu fena değil. Mobil 4070 ile gayet akıcı fg açık ultra ayarlarda 180-200 fps oynayıp bitirdim.
Hangi laptop vardı sende?Vramlik durum yok last of us 'ın optimizasyonu fena değil. Mobil 4070 ile gayet akıcı fg açık ultra ayarlarda 180-200 fps oynayıp bitirdim.
DLSS kapalı Frame gen açık 1080p en yüksek ayarlarda 180fps civarı alıyordum gpu'yu da overclockladım hafiften. PTM sürülüyken cihaz banamısın demiyor. Oyun boşta bulduğu vrami gereksiz kullanıyor.5070 m yüksek grafikelrde 100 fpsyi zor veriyor hocam sen nasıl 4070 ile 200fps bitirdin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tlou 1 ultra ayarlarda 12 14 gb vram tüketiryor diye biliyiyorum
Omen 16 varHangi laptop vardı sende?
Konudaki arkadaşla senin aranda çok temel farklar var. Sen 1080p oynuyorsun o 2k, sen fg açmışsın arkadaş ya açmamış ya da sadece dlss. Oyunu 2k oynadığın zaman 12+ vram tüketen bi oyun last of us. Ve arkadaş fg açmadığı için ufaktan tıkanıyor.DLSS kapalı Frame gen açık 1080p en yüksek ayarlarda 180fps civarı alıyordum gpu'yu da overclockladım hafiften. PTM sürülüyken cihaz banamısın demiyor. Oyun boşta bulduğu vrami gereksiz kullanıyor.
Omen 16 var