https://www.trendyol.com/auhma/ahv-...-p-955288272?boutiqueId=61&merchantId=1072750 bu modelmi hocamBahsettiğin modeli babama almıştım 600 liraya filan denk gelmişti 1 ay önce gayet memnun kendisi tek dert edilebilecek yanı batarya olabilir şarjı 15-20 dk lık aktif kullanımda bitiyor ama işinizi görür diye düşünüyorum
Sakın kanka bayramda buna güvendik gittik aldık fıss çıktı jetonla benzinlikçidekini kullandık o çok iyi
7go'nun aldım sanırım bu auhma yine onlara ait. Arkadaşıma da linktekini aldım. Biz memnunuz. İşinizi fazlasıyla görür.
Ultra profesyonel aramıyorsanız gayet memnun eder beklenti meselesi. Batarya hariç sıkıntılı bir şeyi yok gibi.Sakın kanka bayramda buna güvendik gittik aldık fıss çıktı jetonla benzinlikçidekini kullandık o çok iyi
Hocam toz bile temizlemedi ya7go'nun aldım sanırım bu auhma yine onlara ait. Arkadaşıma da linktekini aldım. Biz memnunuz. İşinizi fazlasıyla görür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ultra profesyonel aramıyorsanız gayet memnun eder beklenti meselesi. Batarya hariç sıkıntılı bir şeyi yok gibi.
benzinlikteki iyidir hocamda bu nere o nere bu kucuk gunluk temizlikler veya mangal vs icin kullanıslı birde tasınabilir olması iyiSakın kanka bayramda buna güvendik gittik aldık fıss çıktı jetonla benzinlikçidekini kullandık o çok iyi
tıptatıp aynı urunmu knk eminmisinHocam toz bile temizlemedi ya
Kullanıslı değil işte hocam çekmiyor kibenzinlikteki iyidir hocamda bu nere o nere bu kucuk gunluk temizlikler veya mangal vs icin kullanıslı birde tasınabilir olması iyi
Evet kankam hatta bir sürü başlık zımbırtısı varbenzinlikteki iyidir hocamda bu nere o nere bu kucuk gunluk temizlikler veya mangal vs icin kullanıslı birde tasınabilir olması iyi
tıptatıp aynı urunmu knk eminmisin
Bizde tozları vs hepsini çekiyor hatta üfleme gücü de fena değil sadece şarj sorun.Kullanıslı değil işte hocam çekmiyor ki
Evet kankam hatta bir sürü başlık zımbırtısı var
Ya hocam valla bende öyle değil ama arkadaş iade ile uğraşırım diyorsa denesin iade ederBizde tozları vs hepsini çekiyor hatta üfleme gücü de fena değil sadece şarj sorun.
Aldınmı kanka ürünü varsa yorumun nedirbende bakıyoum ama karar veremedim bu ürünler ufak tefek kırıntılar için bir şey dökülünce hemen tutup geçeceksin bekledikten sonra iyie yapışıyor bu ürünlerde yetersiz kalıyor benzinlikteki ya da evde ki gibi olmaz tabi ki
baktığım ürünler şunlar
![]()
auhma AHV-02 Kablosuz Araç İçi Süpürge Mor | 20000PA Güçlü Vakum | Fırçasız Motor | Üfleme & Vakum Ö - Fiyatı, Yorumları
AHV-02 Kablosuz Araç İçi Süpürge Mor | 20000PA Güçlü Vakum | Fırçasız Motor | Üfleme & Vakum Ö yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
7GO 7GAB-03 Kablosuz Araç İçi Süpürge | 20.000PA Güçlü Emiş | 90.000RPM Motor | 25.000mAH Uzun Ömürl - Fiyatı, Yorumları
7GAB-03 Kablosuz Araç İçi Süpürge | 20.000PA Güçlü Emiş | 90.000RPM Motor | 25.000mAH Uzun Ömürl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com