Donanım arşivinden almıştım sistemi zaten 2022'de 10.000₺ idi şuanlık fikrimce 20k olarak belirledim elden gider mi acaba bilemedim.Kanka Kesin fikrim yok güncel fiyatlarını ürünlerin durumlarını bilmiyorum ama kafadan bi 15k sı var muhtemelen max 20.5k falan
tahminimce 14-16k arası eder gibi ekran kartının içi açılmışlığı güç kaynağında sorun olup olmaması da fiyat belirleyici etkenlerden tabiAlıntıyı görüntüle
2. el olarak satmak istiyorum güncel piyasada en uygun kaça bırakabilirim sizce?
20k ya gidiceğini pek sanmam 18k falan yaz pazarlıkla 16k 17k falan gider kral çünkü sistem gerçekten eskiDonanım arşivinden almıştım sistemi zaten 2022'de 10.000₺ idi şuanlık fikrimce 20k olarak belirledim elden gider mi acaba bilemedim.
20k ya gidiceğini pek sanmam 18k falan yaz pazarlıkla 16k 17k falan gider kral çünkü sistem gerçekten eski
Sistem temiz kendin toplasan yakın fiyatlara gidiyor 30'a yakın 20 belki çok gelebilir 20+pazarlık payı denebilir o zaman. Teşekkür ederim.tahminimce 14-16k arası eder gibi ekran kartının içi açılmışlığı güç kaynağında sorun olup olmaması da fiyat belirleyici etkenlerden tabi
hocam hazır almak zaten tek tek toplamaya göre daha uygun olduğu için alınır tek tek toplanmasının pahalıya gelmesi normal yani bu sıfır sistemlerde de geçerli. ayrıca 22-23 e 6700xt 5600 lü kasalar varken buda kasanızın 20ye gitmeyeceğini gösterenlerden biri olabilirSistem temiz kendin toplasan yakın fiyatlara gidiyor 30'a yakın 20 belki çok gelebilir 20+pazarlık payı denebilir o zaman. Teşekkür ederim.