🔥İndirim MLD M600 1TB NVMe M.2 SSD 7000/6400MB 🔥5.550₺

yüzde 95 kullanıcının DRAM'e ihtiyacı yok must have gibi anlatılmasını doğru bulmuyorum şarjlı matkap gibi DRam herkes alıyor ama ne kadar kullanıyor :D

Bu ürün güvenlir mi arkadaşlar ne dersiniz chatgpt ye sorduğumda markanın güvenilir olduğunu TBW değerinin belli olmadığını söyledi.

yüzde 95 kullanıcının DRAM'e ihtiyacı yok must have gibi anlatılmasını doğru bulmuyorum şarjlı matkap gibi DRam herkes alıyor ama ne kadar kullanıyor :D
Olsun olmasın evet farketmez. Küçük ayrıntılara takılmayın bu kadar

Yanlış Kategori
Bu ürün güvenlir mi arkadaşlar ne dersiniz chatgpt ye sorduğumda markanın güvenilir olduğunu TBW değerinin belli olmadığını söyledi.
"Bazı kaynaklarda Phison kontrolcüsü ve kullanılan NAND tipine göre bu değerin 600 TBW olduğu belirtilmektedir." diyor Gemini. MTBF değeri olarak da 1,5 milyon diyor. Ssd ile alakalı resmi bir siteye ulaşamadım, tahmini değerler tabii bunlar. TBW 600'ün üzerine (900-1200-1500 gibi) 2 TB ve üzeri olan versiyonlarında çıkıyor genellikle. 1 TB versiyonlar için belirli bir standardı yakalamış gibi görünüyor ama bileşen kalitesi ne derecedir onun hakkında resmi bilgi olmadığı için net bir şey denemez. MLD M600 adıyla sattıkları daha düşük okuma ve yazma hızları sunan bir model üzerinde kontrolcü ve NAND yenilemesine gitmişler gibi duruyor. Uygun fiyatlı bir 1 TB arıyorsanız marka araştırması yaptıktan sonra alınabilir ancak. Vaadettiği değerlere az çok yaklaşıyordur da ısınma ve sağlığın hızlı düşmesi gibi kronik sorunları olabilir.

bu m2 işi çok karışık geldi ya :D
3 sene önce toplarken 4 tane aldım ben 3 tane seagate firecuda 530 2x1tb 1x2tb 1 tanede sistemle samsung 980 pro almıştım. 1tane 1 tb playstationda gerisi pcde takılı hiç sorun yaşamadım. o zaman bu kadar incik cincik girmemiştik. sende alışırsın zamanla :D

Mld'ler vadettikleri okuma yazma hızlarını vermiyorlar diye biliyorum göz önünde bulundursun alacak arkadaşlar
mld 500 ultra 1tb modeli 3. senesinde hocam 4900-4300 verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri