Olsun olmasın evet farketmez. Küçük ayrıntılara takılmayın bu kadaryüzde 95 kullanıcının DRAM'e ihtiyacı yok must have gibi anlatılmasını doğru bulmuyorum şarjlı matkap gibi DRam herkes alıyor ama ne kadar kullanıyor![]()
ayrıca sağlıkları cok hızlı düşüyor 1 kez aldım birdaha yaklaşmam mld yeMld'ler vadettikleri okuma yazma hızlarını vermiyorlar diye biliyorum göz önünde bulundursun alacak arkadaşlar
sen diğerini ne yaptın hocam bu mu o mu senceyüzde 95 kullanıcının DRAM'e ihtiyacı yok must have gibi anlatılmasını doğru bulmuyorum şarjlı matkap gibi DRam herkes alıyor ama ne kadar kullanıyor![]()
Ben msi tutucam satacağım sisteme takacağım için uğraşmak gelmedi içimden açıkçasısen diğerini ne yaptın hocam bu mu o mu sence
"Bazı kaynaklarda Phison kontrolcüsü ve kullanılan NAND tipine göre bu değerin 600 TBW olduğu belirtilmektedir." diyor Gemini. MTBF değeri olarak da 1,5 milyon diyor. Ssd ile alakalı resmi bir siteye ulaşamadım, tahmini değerler tabii bunlar. TBW 600'ün üzerine (900-1200-1500 gibi) 2 TB ve üzeri olan versiyonlarında çıkıyor genellikle. 1 TB versiyonlar için belirli bir standardı yakalamış gibi görünüyor ama bileşen kalitesi ne derecedir onun hakkında resmi bilgi olmadığı için net bir şey denemez. MLD M600 adıyla sattıkları daha düşük okuma ve yazma hızları sunan bir model üzerinde kontrolcü ve NAND yenilemesine gitmişler gibi duruyor. Uygun fiyatlı bir 1 TB arıyorsanız marka araştırması yaptıktan sonra alınabilir ancak. Vaadettiği değerlere az çok yaklaşıyordur da ısınma ve sağlığın hızlı düşmesi gibi kronik sorunları olabilir.Bu ürün güvenlir mi arkadaşlar ne dersiniz chatgpt ye sorduğumda markanın güvenilir olduğunu TBW değerinin belli olmadığını söyledi.
bu m2 işi çok karışık geldi yaBen msi tutucam satacağım sisteme takacağım için uğraşmak gelmedi içimden açıkçası
3 sene önce toplarken 4 tane aldım ben 3 tane seagate firecuda 530 2x1tb 1x2tb 1 tanede sistemle samsung 980 pro almıştım. 1tane 1 tb playstationda gerisi pcde takılı hiç sorun yaşamadım. o zaman bu kadar incik cincik girmemiştik. sende alışırsın zamanlabu m2 işi çok karışık geldi ya![]()
hocam hp victus d15 laptopa olurmuDram'i yokmuş arkadaşlar bilgilendireyim.
mld 500 ultra 1tb modeli 3. senesinde hocam 4900-4300 verdiMld'ler vadettikleri okuma yazma hızlarını vermiyorlar diye biliyorum göz önünde bulundursun alacak arkadaşlar