4070 super r5 5600 darboğaz oranı 1080p

Teknik nedenini araştırarak öğrenebilirsin yüzeysel geçmek gerekirse sistemde stabilite kayıyor, frame time dengesizliği oluyor diyebilirim. Hiç darboğazlı sistem kullanmadan, deneyimlemeden veya araştırmadan yorum yapıyorsun sanırım.
Ayrıca da DLSS gibi teknolojileri kullanamazsın, zaten teknolojisi için de para veriyoruz ve faydalanamayacaksak ne gereği var ve de oyunda biraz optimizasyon problemleri varsa sistemdeki darboğaz ile birleşince çarpan etkisi yapıyor, oynamanın imkanı kalmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

frame time dengesizliği, biri iyi diğeri kötü ya da o kadar iyi değilse stabilite kalmıyor, birbirlerine yetişemiyorlar

İleride monitör veya işlemci yükseltirsen alınır, yoksa gereksiz bir harcama olur gibi.
:D senin adını dahi duymadığın makineler kullanmışımdır merak etme.

markası galax 1 click oc
Biraz daha pazarlık yapıp daha da uyguna almaya zorla bakalım. Shutter tatavası yapan elemanı da dikkate alma sistemin düzgünse işini görür.

:D senin adını dahi duymadığın makineler kullanmışımdır merak etme.
Tamam sensin.
Bilmeyenleri yanlış yönlendirecek hareketlerden kaçın o zaman, insanlar buraya öğrenmeye, bilgi edinmeye, yarım bulmaya geliyor, düşünüp tartarak yorum yazalım.

Tamam sensin.
Bilmeyenleri yanlış yönlendirecek hareketlerden kaçın o zaman, insanlar buraya öğrenmeye, bilgi edinmeye, yarım bulmaya geliyor, düşünüp tartarak yorum yazalım.
Tamamdır donanım gurusu kardeşim benim.

Tüm Core İ serisini kullandım, 14900K hariç, 9000 serisi hariç tüm Ryzen işlemcileri ve 5000 serisi hariç tüm Nvidia kartları GT8000'den beri kullandım. İ5 12400F 4070 ile darboğaz yapsa bile yaşadığın sorunları yaşatmaması lazım, 12400F'ler de senin yaşadığın sorunu 2080 ile yaşamıştım. Ekran kartın ile alakalı darboğaz dan kaynaklı olmadığına eminim.
O kartları ben de kullandım, amacım sen kullandın, kullanmadın değil, darboğaz yapan sistemler kullandım ve hepsinde ortak bir sorun vardı, adam akıllı CS bile oynayamazdım, Hogwarts Legacy de, GTA 5 de, diğer oyunlar da öyle, stutter'lardan geçilmiyor, keza DLSS gibi upscale teknolojilerinde hepsinin içi boşalmış oluyor, 3440x1440 monitör alarak çözdüm sorunu. Darboğaz sistemlerden kaçınmak en iyisi, tersini savunmaya veya bir şey olmaz demeye gerek yok.

O kartları ben de kullandım, amacım sen kullandın, kullanmadın değil, darboğaz yapan sistemler kullandım ve hepsinde ortak bir sorun vardı, adam akıllı CS bile oynayamazdım, Hogwarts Legacy de, GTA 5 de, diğer oyunlar da öyle, stutter'lardan geçilmiyor, keza DLSS gibi upscale teknolojilerinde hepsinin içi boşalmış oluyor, 3440x1440 monitör alarak çözdüm sorunu. Darboğaz sistemlerden kaçınmak en iyisi, tersini savunmaya veya bir şey olmaz demeye gerek yok.
Ben kullandım sen kullandın değil bizde sorun olmadığı için yaşadığın soruna çözüm olması için söylüyorum. 12400F'de 5070 takınca stutter olmuyor 4070 ile olmasının ihtimali yok. Daha zayıf olan 2080 ile yaşadım. Konu darboğaz değil senin yararına olduğunu düşündüğüm için tecrubemi paylaştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri