Adidas F50 League Erkek Krampon 1.749 TL

Reaksiyon skoru
31
Kramponlarda ciddi şekilde indirimler var. League kramponlar indirimle birlikte tam fiyat performans. 5 bin tl üzerinde 400tl indirimde var ILK500 kuponu ile birlikte bi kaç krampon oldukça uyguna geliyor.

oooff. Haftada 1 bilemedim 2 haftada 1 kesin halısaha atıyorum almalı mıyım şuan aşırı dandirik bir kramponlayım.

indirimin ne zamana kadar devam edeceği hakkında bilgisi olan var mı?
uzun süredir farklı kramponlarda yapıyorlar her gün farklı model mutlaka indirimde oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunun çorasız hali varmı sade hali
hemen almayın 2 gün önce 2300 tlydi ara ara düşüyor

oooff. Haftada 1 bilemedim 2 haftada 1 kesin halısaha atıyorum almalı mıyım şuan aşırı dandirik bir kramponlayım.
seç bi tane ucuzundan al. bende kiralamaya maç başı 90tl verdikten sonra direkt çektim bi tane 2 haftada 1 oynuyorum. ayaklarımızın sağlığı için kaliteli kullanmalıyız bence

Çim degil de Halı saha icin olanlarda bu kadar indirim yok galiba yada bana denk gelmedi

Çim degil de Halı saha icin olanlarda bu kadar indirim yok galiba yada bana denk gelmedi
haklısınız aslında. biz kontrol etmeden çim saha için olan kramponu alıp halısahada oynamaya çalışıyoruz. şahsen ben o hatayı yapıyorum

Alınır demi ya nornalde 43 alcaktim sıkmasın diye 44 mü alayim
1.5 numara büyük alın. ben 41 giyiyorum 42.5 tam oluyor

Bende 42.5 giyiyorum 42.5 tam oluyor sıkışıyor biraz hissi gelir ama olması gereken bu büyük alınca istediği şut atamıyorsun perfonmas düşürüyor insanlar göre dğeişiyor en iyisi mağazaya gidip deneyin öyle alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri