XD_Justi_XD
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
ne alıcagımı bilmiyorum arkadaşlara sordugumda maliyeti cok değil alırsın dediler öneri varmı ne almam iyi olur
2) Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 - 1270 TL
Bütçesi dahilinde indirim olmadığı sürece rakibi yok tek kelime ile müthiş.
buyurun bütçeniz yetiyorsa assassin4) Dark Freezer X123 Duo - 799 TL
Evet geldik listedeki en F/P soğutucuya 7500f / 9700x gibi soğutucuları rahatça soğutabiliyor fiyatı dahilinde rakibi yok rakiplerinin çoğu tek fanlı veya 100mm.
ne alıcagımı bilmiyorum arkadaşlara sordugumda maliyeti cok değil alırsın dediler öneri varmı ne almam iyi olur
Hangisini almamı önerirsiniz tek fanlı çift fan çok fark ediyormu arkadaşın attıgı tek fan uygun fiyatlı cok fark varmı seninkiylebuyurun bütçeniz yetiyorsa assassin
işlemciyi 5500 den 5600 yada farklı yükselticem beni kurtarsın güzel olsun yeterHangisini almamı önerirsiniz tek fanlı çift fan çok fark ediyormu arkadaşın attıgı tek fan uygun fiyatlı cok fark varmı seninkiyle
elinizdeki işlemciyi ikiside çok rahat bir şekilde soğutur fakat ileride işlemci yüksektirim derseniz assassin daha rahat ettirirHangisini almamı önerirsiniz tek fanlı çift fan çok fark ediyormu arkadaşın attıgı tek fan uygun fiyatlı cok fark varmı seninkiyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemciyi 5500 den 5600 yada farklı yükselticem beni kurtarsın güzel olsun yeter