@Abdullah Hacıgül yeni video attı hocam genel bir indirim söz konusu olacak anlaşılan eğer aşırı acil değilse beklemek üzmeyebilir ytd.Fiyat iyi mi sizce yav ihtiyacım var ama globalde 50dolara yakın indirim geldiği söylenmişti biraz daha beklemek istiyorum açıkçası
Abi sepette otomatik çıkıyoı eğer çıkmıyorsa farklı hesapla kontrol etmek gerek. N11 hesaplara random şekilde dağıtıyor kuponları.bu 750TL indirim nasıl oluyor
bu 750TL indirim nasıl oluyor
www.n11.com
Tık Hızı Kupon Kampanyası - İndirim Kuponları - n11
Tık Hızı Kupon Kampanyası - İndirim Kuponları ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
bir de axese özel 9 taksit ve 400 tl chip para var 14k ya 9 taksit çektik arkadaşımasepette kupon ile daha ucuza geliyor ve n11 daha güvenilir benceAMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
20000 tl ve üzeri için geçerli yazıyor galiba gerçekten rastgeleTık Hızı Kupon Kampanyası - İndirim Kuponları - n11
Tık Hızı Kupon Kampanyası - İndirim Kuponları ile en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ürünlerin hemen incele.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatları aynı olsa bile 9700x tercih ederdim. Tek amacın oyun oynamaksa 7800x3d tercih edilebilir ama genel kullanım ve oyun için 9700x alınması gerektiği kanaatindeyim. 0.5 ghz daha yüksek işlemci frekansı, düşük güç tüketimi, yeni zen5 mimarisi ve ram frekansı olarakta bir tık daha yüksek mhz destekliyor sanırım.Arkadaşlar soğutma, iş ve ~1.500 TL uygunluk tarafındaki avantajıyla 9700X daha mantıklı olur değil mi? Oyun performansları arasında wowluk pek fark göremedim.
20000 tl ve üzeri için geçerli yazıyor galiba gerçekten rastgele![]()
bende kupon görünüyor ama zaten aynı işlemci var bende 5 ay önce 15e almıştım eyvah eyvahbu 750TL indirim nasıl oluyor
Çok karlı olmuş, lowell teknolojiden mi aldınız? Güvenilir mi?bir de axese özel 9 taksit ve 400 tl chip para var 14k ya 9 taksit çektik arkadaşıma
sistemı ddr4den ddr5 yapmayı planlıyorum bu ıslemcı ıyı bı gecıs olurmubu 750TL indirim nasıl oluyor