Yardım MCHOSE V9 Kablosuz Kulaklık Alınır mı?

bende var şubatdan beri kullanıyorum her hangi bir sıkıntısı yok, film,müzik için bana yeterli fps, ayak kasma için de iyi güzel eq bulursan - şarz konusunda da iyi ben çok kullanıyorum birde ona rağmen şarjı iyi gidiyor 2 hafta filan, kulaklık süngeride idare eder, malzeme kalitesi olarak iyi yani

stok durumundandır ona yapıcak bişi yok wraith sitesinden bakabilirsin aklıma orasıgelmedi birde atk neptune var onunda incelemesikeymo tr kanalıındavardı yanlış hatırlamıyosam bu bütceye bu kadar oluyo
video güzel yapmış sadece cs için ya da valorant için değmez pu paraya

X9 mu v9 pro mu sizce arkadaşlar
X9 un kulak pedi kumas bur de yedek cikiyor sanirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama max. 3.5 - 4 k dir ederi. Fazlasi stok sikintisindandir. Tr saticisi gaming gen tr ama stok var mi bilmiuorum

bende var şubatdan beri kullanıyorum her hangi bir sıkıntısı yok, film,müzik için bana yeterli fps, ayak kasma için de iyi güzel eq bulursan - şarz konusunda da iyi ben çok kullanıyorum birde ona rağmen şarjı iyi gidiyor 2 hafta filan, kulaklık süngeride idare eder, malzeme kalitesi olarak iyi yani
benim için önemli olan ses kalitesi müzik fln dinlemiyeceğim fps oyunları için ve gece geç saatlerde hikayeli oyunlar için

Wraithde 3.6k kargoyla ama v9 pro mu x9 mı karar veremedim
2 si de aynı sanırsam hemen hemen ve mikrofonda açık olduğunu belirten bir ışık varmış o söndürelemiyormuş

benim için önemli olan ses kalitesi müzik fln dinlemiyeceğim fps oyunları için ve gece geç saatlerde hikayeli oyunlar için
2 hafta gidiyor şarjı istersen full 24 saat oyna

2 si de aynı sanırsam hemen hemen ve mikrofonda açık olduğunu belirten bir ışık varmış o söndürelemiyormuş
V9 terletir dersen x9 da alabilirsin. Yedek pad i de olması bir avantaj. Çok bi farkları yok sanırım

X9 un kulak pedi kumas bur de yedek cikiyor sanirim

Ama max. 3.5 - 4 k dir ederi. Fazlasi stok sikintisindandir. Tr saticisi gaming gen tr ama stok var mi bilmiuorum
ses kalitesindeki bass lar tam olarak nasıl kalıyor ses kasmada bas da önemli

Geri