Vodafone'dan Sınırsız İnternet Şakası! Sakın İnanmayın, Paranıza Çöküyorlar!

Mstgalaxy

80+
Reaksiyon skoru
1
Gençler selam,

Bugün Vodafone tarafından nasıl "ince bir işçilikle" mağdur edildiğimi anlatacağım. Olay tamamen trajikomik, aşağıda kanıtları (SS) paylaşıyorum, siz de bu tuzağa düşmeyin diye konuyu açıyorum.

Olay Şu:Sabah 02:20'de Vodafone'dan mesaj geliyor: "Hattına her yöne SINIRSIZ internet tanımladık, hayırlı olsun" (Ek-1). Eyvallah diyoruz, kullanıyoruz.

Ama akşam 16:17'de daha "sınırsız" günüm bitmeden mesajlar yağmaya başlıyor: "Aşım yaptın, 175 TL kitledik. Yetmedi bir 215 TL daha kitledik." (Ek-2).

Özetle: Sınırsız paketim varken 390 TL aşım ücreti yansıttılar.

Müşteri Hizmetleri Komedisi:Aradım, önce "Hata var, düzelteceğiz" dediler. Sonra "Yok hediye geç tanımlanmış", "Yok sadece bazı sitelerde geçerli" gibi, gelen SMS'te yazmayan bin tane bahane uydurdular. Resmen kendi gönderdikleri mesajı inkar ediyorlar.

Sonuç:

• BTK ve CİMER şikayetlerimi çaktım.
  • Bu işin peşini bırakmaya niyetim yok.
Eğer size de böyle "Sınırsız internet kazandınız" falan diye mesaj gelirse sakın güvenmeyin, arkasından faturayı döşüyorlar. Vodafone kullanan arkadaşlarım, faturanızı mutlaka kontrol edin!

Ekler

• Ek -1.webp
    Ek -1.webp
    92 KB · Hit: 19
  • Ek-2.webp
    Ek-2.webp
    72 KB · Hit: 19
  • Ek-3.webp
    Ek-3.webp
    71.9 KB · Hit: 18
Vodafone den her zaman ki gibi klasikleşmiş hareketler hocam fiyat tarifelerini uygun tutarak kullanıcılara nasıl hizmet edilmez adlı bı çalışma benimsemisler bana göre .çekim kalitesi olsun verdikleri internet olsun boşa para tamamen kullanmayacağin doğrusu kullandirtmayacaklari paketler satıyorlar insanları bu şekilde nadir ediyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri