2000-3500₺ Arası Mouse Önerisi

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
70
Merhabalar
2000-3500 civarı fiyat aralığında "gerçekten uzun yıllar kullanabileceğim" bir mouse arıyorum.
Kablosuz olması gerek ve fiyatının hakkını veren, bağlantı sorunları yaşatmayacak kafa ağrıtmayacak bir mouse bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum

Merhabalar
2000-3500 civarı fiyat aralığında "gerçekten uzun yıllar kullanabileceğim" bir mouse arıyorum.
Kablosuz olması gerek ve fiyatının hakkını veren, bağlantı sorunları yaşatmayacak kafa ağrıtmayacak bir mouse bakıyorum. Önerilerinizi bekliyorum
bu fiyatta bulabileceğin tek nordic ve paw3950 combosu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A9 plus iyi midir bi de palm a uygun mu acaba
kullanıyorum ama attığıma bakın derim

bu fiyatta bulabileceğin tek nordic ve paw3950 combosu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kullanıyorum ama attığıma bakın derim
Valla çoğu birbirine benziyo ama bu da güzelmiş

Darmoshark M3 Pro Max
Atk Dragonfly A9 Pro
Mchose L7 Pro
Scyrox V6

Bu 4 ü arasında kaldım. Kullanmış olanlar iyi mi kötü mü yazarsa sevinirim
tutuşum palm bu arada

Valla çoğu birbirine benziyo ama bu da güzelmiş

Darmoshark M3 Pro Max
Atk Dragonfly A9 Pro
Mchose L7 Pro
Scyrox V6

Bu 4 ü arasında kaldım. Kullanmış olanlar iyi mi kötü mü yazarsa sevinirim
tutuşum palm bu arada

pro kullandım scyrox v6 da elime geçmişti ama burda alınabilecek scyrox v6 ce m3 pro max olur ben scyrox seçerim çünkü 8khz dongle ı var m3 proda bulunmamakta ayrıyetten almanız lazım alıncada ikisi aynı fiyatta oluyor

pro kullandım scyrox v6 da elime geçmişti ama burda alınabilecek scyrox v6 ce m3 pro max olur ben scyrox seçerim çünkü 8khz dongle ı var m3 proda bulunmamakta ayrıyetten almanız lazım alıncada ikisi aynı fiyatta oluyor
Büyük ihtimal dongle almam zaten 1k da kullancam, Darmoshark M3 Pro Max iyi mi diyorsun hocam palm bu arada tutuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,223
Üyeler
194,228
Son üye
Volbiex
Geri