Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,592
Steelseries NOVA 3P kulaklık aldım, kasada ve anakartta Type c giriş yok. Ne önerirsiniz dikkat etmem gereken bir unsur varmı?
Hocam kutuda USB a to USB c gelmiyormuş edindiğim bilgilere göre.kutudan dönüştürücü çıkar zaten hocam
Söyle bir şey lazım yanikutudan dönüştürücü çıkar zaten hocam
arctis 1 de kablo çıkmıştı şuydu bakın tahminimce sizdede çıkması lazımSteelseries NOVA 3P kulaklık aldım, kasada ve anakartta Type c giriş yok. Ne önerirsiniz dikkat etmem gereken bir unsur varmı?
V2x kullandığım en rezil kulaklıktı ondan buna geçeceğim daha kargoda gelince haber ederim ama bir an önce v2x den kurtulun.Bence beyazını alacağım kulaklık nasıl? şu anki kulaklığım razer blackshark v2 x
evet bundanarctis 1 de kablo çıkmıştı şuydu bakın tahminimce sizdede çıkması lazım
![]()
Hocam kablo olan type c to type c ama attığım resimdeki gibi adaptör geliyormuş yanında fark etmedim sağolun.hocam çıkıyor olması lazım böyle uzun kablo şeklinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet bundan
type c type c şarj için direkHocam kablo olan type c to type c ama attığım resimdeki gibi adaptör geliyormuş yanında fark etmedim sağolun.
Baya kısa hocam 5cm felan sanırım nasıl şarj edeceksektype c type c şarj için direk
Hocam dediğiniz gibi aslında yanlış görmemişim, birinde çıkıyor birinde çıkmıyor garip.Kutu açılım videolarını izledim ancak kutudan çıkan bir dönüştürücü göremedim. Ben şunu kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Alfais 4429 USB 3.0 to Type C 3.1 Şarj Data Çevirici Dönüştürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4429 USB 3.0 to Type C 3.1 Şarj Data Çevirici Dönüştürücü Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr