❌İndirim Bitti! Wd Mypassport 4Tb Usb Hdd 5700TL amazon 5 mayıs

hepsiburada bindirmiş
amazon da düşmüş aynı fiyata

disk geldi
sıfır refurbished piyangosu çıkmadı

Screenshot 2026-05-05 111651.webp

Son düzenleme:
bana bugün teslim edilecek bakarım içindeki diskin tam modeline kullanım ömrüne.

5-6 ay önce intenso 8tb usb 3.5 disk aldım sıfır ambalajına manueline kadar hatta kasası bile fabrikasyon jelatinliydi nethouse diye bir yerdi.
içindeki disk refurbished 35 000 saat kullanılmış çıktı satıcıyla alakası yok intenso denilen firma certificated refurbished diskleri paketlemiş satıyor:)
iade etmedim hala kullanıyorum
12tb hgst aldım n11 den sıfır statik poşette geldi 60 bin saat kullanılmış refurbished .
14tb aldım yine 50 bin saatlik çıktı arada sapıtıp raw a dönüşüyor chkdks le düzeliyor:)

şu an 20-24tb falan almak lazım piyango vurmaması için. veya satıcısı amazon hepsiburada almak lazım kolay iade olur 3.5 lara bulaşmam.

bunun 5tb versiyonu var yine onu da yazayım geçen sene aldım amazondan sıfır disk var içinde hala çalışıyor. biraz yavaş 3.5 disklere göre ama işi görüyor.

3.5 hgst disk 230mb le okuyup yazıyor 2.5 lar 100+-10
ama önemli olan uçmasın dosyalar
hocam bu kadar belleği napıyorsunuz 8 tb 12 tb 14tb

hocam bu kadar belleği napıyorsunuz 8 tb 12 tb 14tb
o gördüklerin çeyreği değil:) sadece dahili bir kaç tanesi
3 tane 5 li dock istasyonum var
çoğu biraderiin raw fotoları videoları 30tb civarı
benim şahsi disklerim 3d bluray iso dosyalarım 40tb civarı meta quest e stream ediyorum
ps3 ps4 ps2 dc ıvır zıvır arcade konsol arşivim var 20 tb o
hdr bluray isolarım var 40 o desen
yetmiyoır bile
bu 4tb hariciyede batocera kuracağım

18tb da harici ssd var onlarda pc oyunu - benim iş projeleri falan öyle bulutmuş stream miş beni bozar
eski usul kendim depoluyorum

o gördüklerin çeyreği değil:) sadece dahili bir kaç tanesi
3 tane 5 li dock istasyonum var
çoğu biraderiin raw fotoları videoları 30tb civarı
benim şahsi disklerim 3d bluray iso dosyalarım 40tb civarı meta quest e stream ediyorum
ps3 ps4 ps2 dc ıvır zıvır arcade konsol arşivim var 20 tb o
hdr bluray isolarım var 40 o desen
yetmiyoır bile
bu 4tb hariciyede batocera kuracağım

18tb da harici ssd var onlarda pc oyunu - benim iş projeleri falan öyle bulutmuş stream miş beni bozar
eski usul kendim depoluyorum
yuh hocam ben de kendimi bi şeyleri depoluyor sanıyodum 250 gb samsung cihazdan çıkma fazla yer kaplayan videolar var nereye koysam diye kendimi yiyodum iki soru sormak istiyorum birincisi kalite düşürmeden videoların boyutunu düşürme yolu var mı ikincisi özellikle fabrika kaynaklı asla bozulmaz dediğiniz memnun kaldığınız marka model hdd öneriniz var mı anı biriktirmeyi seven biriyim ancak depolama konusunda çekincelerim var bozulursa hepsi gidiyor ve ben bozulmayacak bir hdd bulabileceğimi düşünmüyordum

yuh hocam ben de kendimi bi şeyleri depoluyor sanıyodum 250 gb samsung cihazdan çıkma fazla yer kaplayan videolar var nereye koysam diye kendimi yiyodum iki soru sormak istiyorum birincisi kalite düşürmeden videoların boyutunu düşürme yolu var mı ikincisi özellikle fabrika kaynaklı asla bozulmaz dediğiniz memnun kaldığınız marka model hdd öneriniz var mı anı biriktirmeyi seven biriyim ancak depolama konusunda çekincelerim var bozulursa hepsi gidiyor ve ben bozulmayacak bir hdd bulabileceğimi düşünmüyordum
kalite az düşsün boyut düşsün software encoding handbrake av1 10bit olabiklir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,787
Üyeler
194,651
Son üye
osmancanylmz
Geri