bedirrhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 167
benim masamım arkası boş değil yukarı doğru devam ediyor masa . ben bunu alsam takabilir miyim masama
benim masamım arkası boş değil yukarı doğru devam ediyor masa . ben bunu alsam takabilir miyim masama
delmen lazım ya da sağ sol köşeden sıkıştırman lazımbenim masamım arkası boş değil yukarı doğru devam ediyor masa . ben bunu alsam takabilir miyim masama
alınır pivot var yazan monitörlerin bile ayakları azer bülbül gibi sallanıyor.Çift monitör kullanıyorum 2 tane alınır mı sizce. Çok konforlu hissettirmiyor dışından bakinca
Kanka kes orayı del falan modifiye etbenim masamım arkası boş değil yukarı doğru devam ediyor masa . ben bunu alsam takabilir miyim masama
Düşünmeden al iki taneÇift monitör kullanıyorum 2 tane alınır mı sizce. Çok konforlu hissettirmiyor dışından bakinca
monitör standı cok önemli bişe ya benim boyum uzun monitör aşağıda kalıyor kafamı eğmekten kambur olcamGerek olmadığına karar verdim . Kapitalizme nadiren yenilmiyoruz![]()
yok kesinlikle alma alacaksan 2 tane farklı kol alÇift monitör kullanıyorum 2 tane alınır mı sizce. Çok konforlu hissettirmiyor dışından bakinca
Almamaya karar verdim hocam gerek yokbeyazı da bu para olsa keşke
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yok kesinlikle alma alacaksan 2 tane farklı kol al
Kullanana kadar rahatlığını anlamayacağın bir parça hocam. Kötü görünüyor durumları hiç önemli değil çok kullanışlı bir icatGerek olmadığına karar verdim . Kapitalizme nadiren yenilmiyoruz![]()
Doğrudur hocam . Deneyimlemedim şimdiye kadarKullanana kadar rahatlığını anlamayacağın bir parça hocam. Kötü görünüyor durumları hiç önemli değil çok kullanışlı bir icat![]()