Günlük Ayakkabı Tavsiyesi 3-4Bin TL Arası?

puma sueda xl baya rahat bakabilirsin pumada bazen 2 al 1 öde kampanyası falanda oluyor kovala onları

Hiç bir ayakkabının bırakın 15 yıl’ı 5 Yıl bile gideceğini pek sanmıyorum hocam ürün ne kadar kaliteli olursa olsun bir şekilde ister istemez zarar görüyor kullanılmaz hale geliyor hocam
Ben bir ayakkabıyı en az 5 yıl sorun olmadan giyiyorum Nike vb tabii kişiden kişiye değişir.
Ama
La sportiva, asolo, scarpa vb top seviye premium marka ayakkabılar gerçekten gidiyor doğru bakım ile 15 sene.
Bu markalar ürünlerini en üst düzeyde malzeme ve işçilik ile üretiyor.
Üst düzey olanların çoğu el yapımı oluyor.
Epeyde pahalı oluyorlar.

Ben bir ayakkabıyı en az 5 yıl sorun olmadan giyiyorum Nike vb tabii kişiden kişiye değişir.
Ama
La sportiva, asolo, scarpa vb top seviye premium marka ayakkabılar gerçekten gidiyor doğru bakım ile 15 sene.
Bu markalar ürünlerini en üst düzeyde malzeme ve işçilik ile üretiyor.
Üst düzey olanların çoğu el yapımı oluyor.
Epeyde pahalı oluyorlar.
Hocam bu 5-10K verdiğiniz ayakkabılar aslında 50-110 dolara falan satılıyor ortalama farkındasınız değil mi ?

Yani sen bu ayakkabıların TR fiyatını Dolara çevirip amerikalıya sun kafayı mı yedin der

Yani demek istediğim normal fiyatlarına yakın satılsa okey ama türkiyede ki gibi 75 dolarlık ayakkabıyı 7.999TL yaptıklarında kalitesinin bir önemi kalmıyor bence

Hocam bu 5-10K verdiğiniz ayakkabılar aslında 50-110 dolara falan satılıyor ortalama farkındasınız değil mi ?

Yani sen bu ayakkabıların TR fiyatını Dolara çevirip amerikalıya sun kafayı mı yedin der

Yani demek istediğim normal fiyatlarına yakın satılsa okey ama türkiyede ki gibi 75 dolarlık ayakkabıyı 7.999TL yaptıklarında kalitesinin bir önemi kalmıyor bence
Kd 18 tr fiyatı nike ta 8700tl Amerika da 170 dolar
Lebron 23 tr fiyatı 11.000tl Amerika 235 dolar
O kadar uçuk fiyat farkı yok.
Basketbol ayakkabılarında fiyatlar böyle diğer kategorileri bilmiyorum.

Kd 18 tr fiyatı nike ta 8700tl Amerika da 170 dolar
Lebron 23 tr fiyatı 11.000tl Amerika 235 dolar
O kadar uçuk fiyat farkı yok.
Basketbol ayakkabılarında fiyatlar böyle diğer kategorileri bilmiyorum.
Basketbol ayakkabılarını bilmiyorum ama normal Ayakkabılarda hangi siteye bakacağınızı bilirseniz aradaki farkı görürsünüz yani şöyle söyliyeyim %50-%120 Fiyat garkı var “Ortalama” yoksa yakın veya e uçuk farklar olan modellerde mevcut

Ayrıca Markaların Resmi Sitelerine değil Daha çok ABD’de bu konuda popüler sitelere bakın Oralarda çok daha ucuza göreceksiniz
(Ayrıca bizdekiler gibi Bindirim yapmıyorlar gerçekten indirim yapıyorlar öyle çok daha uyguna geliyor)

Geri