🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Ben yapmaya çalıştığımda bana bu uyarıyı veriyor napmam lazım siz önceden sipariş vermiş miydiniz?
Alıntıyı görüntüle
2 mesaj üstünde yazdım, dediğin gibi önceden bir sipariş istiyormuş bazılarında.

"The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon?" yaz
yine olmaz derse "canlı destek" şeklinde spam'la gerçek bir temsilci ile konuş, ondan rica et.

Anladım yani alan herkes önceden sipariş vermiş miydi gören yanıtlarsa çok sevinirim.
eskiden 60 dolar sınır varken almıştık bir şeyler

1777985073959.webp

2 mesaj üstünde yazdım, dediğin gibi önceden bir sipariş istiyormuş bazılarında.

"The prices are too high to afford. Could you provide me a discount coupon?" yaz
yine olmaz derse "canlı destek" şeklinde spam'la gerçek bir temsilci ile konuş, ondan rica et.
Yaptım o da güncellemeler var falan dedi sağlayamıyorum o yüzden dedi anlamadım.

Demin sipariş ettim yani aktif siparişim varken tekrar denedim, yine kupon tanımladı. :kekw:

1777985169897.webp

ben temudan hiç alışveriş yapmadım alacağım ürünün güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ve bu soru monitör standından bağımsız çünkü o indirim ile jet turbo el fanı alacağım kasa temizliği için

1777985383624.webp

Bir de böyle bir pop up çıktı yani anlamadım mantığı sipariş verdikten sonra kuponu napayım ben?

Beyler Vergi yok değil mi bunda ? (Ayrıca yerel depo ne oluyor tam olarak ?)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,188
Üyeler
194,194
Son üye
kaurai
Geri