Yorguntroll
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
İki monitör kullanıcam da bu ürünün çiftlisini mi almak mantıklı yoksa 2 adet bu üründen mi almak mantıklıdır?
2 adet almak mantikli hocam yerin varsaİki monitör kullanıcam da bu ürünün çiftlisini mi almak mantıklı yoksa 2 adet bu üründen mi almak mantıklıdır?
2 tane daha mantıklı masanın istediğin yerine koyabilirsin. Çiftli alınca yan yana durmak zorundalarİki monitör kullanıcam da bu ürünün çiftlisini mi almak mantıklı yoksa 2 adet bu üründen mi almak mantıklıdır?
Ben 2 denemede oldu %20 210 TL indirim tanımladılr teşekkürler ederimDestek > Temu ile sohbet et kısmından "please remove the minimum purchase limit, i cant afford it" yazın direkt %20 tanımlanıyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet n11 hesap açınca 250tl kupon veriyor onunla satın aldım 896 tl oldu teşekkür ederimn11 de yeni hesap acip 250tl indirim alabiliyorsunuz galiba bide burdan deneyinMonitör Standı North Bayou Nb F80 2026 Yeni Model Amortisörlü Tekli Monitör Standı Gri 17-32 Inç - 2-9 Kg Fiyatları ve Özellikleri
Monitör Standı North Bayou Nb F80 2026 Yeni Model Amortisörlü Tekli Monitör Standı Gri 17-32 Inç - 2-9 Kg en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
gule gule kullanEvet n11 hesap açınca 250tl kupon veriyor onunla satın aldım 896 tl oldu teşekkür ederim