460W Cooler Master PSU ile 9060XT Uyumlu mu?

ekran kartı 01010

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
624
Özensiz Konu Başlığı
Çok sınır.

En kötü 550 600w psu alman çok daha iyi olur. 9060xt kartın var hocam ileride sistem yükseltirsin en azından 460la kalma

birde pcıe pini 6 pinlik çuğaltıcı takmak lazım sertifikası falan aolmadığından pek emin olamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En kötü 550 600w psu alman çok daha iyi olur. 9060xt kartın var hocam ileride sistem yükseltirsin en azından 460la kalma
yok hocam kendi ana sisemim ayrı zaten kuzenime toplamayı düşünüyorum

2.el dede para etmeyeceğini düşün düğümden değerlen dirmek istedim

rx 580 den beri bu psu bazanın altında bekliyor bu psu ile 9060xt 5600 bir sistem toplamayı düşünüyorum ama psu nun herhangi bir sertifikası yok ve bu psu yu tier list lerdede göremedim sıkıntı yaratırmı
bazanın altından çıkarmaya üşendiğim için link bıraktım
O psu ile pc toplanıp riske atılmaz, gidip güzel bilinir bir marka 600-650 w alın

birde pcıe pini 6 pinlik çuğaltıcı takmak lazım sertifikası falan aolmadığından pek emin olamadım

yok hocam kendi ana sisemim ayrı zaten kuzenime toplamayı düşünüyorum

2.el dede para etmeyeceğini düşün düğümden değerlen dirmek istedim
kelimeleri birleş tirip yazın size zahmet hiç bir şey anla madım

20k lık kartı 300 500 liralık PSU ya mı emanet edeceksin?
Al kaliteli bir psu...

kelimeleri birleş tirip yazın size zahmet hiç bir şey anla madım
hocam almanca klavyeden ne yazdığımı anlamıyorum zaten kas hafızası ile yazmaya çalışıyorum :D
hani ekran kartlarına takılan PCIe pinivarya o 6 pinlik çuğaltıcı taksak sorun yaratırmı

Dandik bir marka PSU aldıysan kağıt üzerinde 450w gözüküyor ama verdiği muhtemelen 350 400w.
Adam akıllı bir PSU şart

hocam almanca klavyeden ne yazdığımı anlamıyorum zaten kas hafızası ile yazmaya çalışıyorum :D
hani ekran kartlarına takılan PCIe pinivarya o 6 pinlik çuğaltıcı taksak sorun yaratırmı
HacıSOFU'nun da dediği gibi öyle bir sisteme böyle bir psu emanet edilmez. Hadi ettin diyelim güç tüketim değerleri çok sınırda, yine yetersiz. Muhtemelen psu o değerlerin daha altını veriyor.

Yakarsın en fazla nolcak (!)
Dalga mı geçiyorsunuz ?

rx 580 den beri bu psu bazanın altında bekliyor bu psu ile 9060xt 5600 bir sistem toplamayı düşünüyorum ama psu nun herhangi bir sertifikası yok ve bu psu yu tier list lerdede göremedim sıkıntı yaratırmı
bazanın altından çıkarmaya üşendiğim için link bıraktım
Çok sınır ve amd kartlar düşük güç kaynaklarında sorun çıkartır.

Çok sınır ve amd kartlar düşük güç kaynaklarında sorun çıkartır.
minimum 550w bir şey bak green psular çok uygun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,658
Üyeler
194,512
Son üye
Barispcseven
Geri