Oyunlarda "Dıııınn" Sesiyle Donma ve Kilitlenme Sorunu

Disklerin üzerinde darbe var mı, Böyle bir şey gözlemlediniz mi?
Ek olarak Valorant uygulama içi değerleri görmek adına uygulama yüklemiştim yine çökünce ekrandan fotoğraf çektim

GPU1 66C %47
CPU1 60C %100
RAM 8000
D3D11 180 Yüsek Ayarlarda
60.1W Dar boğaz mevcut sanırım ondan dolayı mı acaba işlemcinin %100 kullanmasından dolayı

EK OLARAK

2 Saat civarı valorant oynuyorum ve şuan bir sorun olmadı fps 60 sabitleyince işlemci saniyelik 99 veya 100 gördü ortalama olarak 40 80 arası gidip geliyor bu durumda işlemciyi rahatlatmak adına hangi parçayı değiştirmem gerekiyor ssd mi psu mu ne yapmam lazım acaba yorumlarınız için teşekkür ederim

Ek olarak Valorant uygulama içi değerleri görmek adına uygulama yüklemiştim yine çökünce ekrandan fotoğraf çektim

GPU1 66C %47
CPU1 60C %100
RAM 8000
D3D11 180 Yüsek Ayarlarda
60.1W Dar boğaz mevcut sanırım ondan dolayı mı acaba işlemcinin %100 kullanmasından dolayı

EK OLARAK

2 Saat civarı valorant oynuyorum ve şuan bir sorun olmadı fps 60 sabitleyince işlemci saniyelik 99 veya 100 gördü ortalama olarak 40 80 arası gidip geliyor bu durumda işlemciyi rahatlatmak adına hangi parçayı değiştirmem gerekiyor ssd mi psu mu ne yapmam lazım acaba yorumlarınız için teşekkür ederim
Güncel windows sürümleri kullanıyorsan SSD mecburi.

Güncel windows sürümleri kullanıyorsan SSD mecburi.
Windows 10 Evet SSD Kesin alıcağım laptoptan çıkma 120 gb ssd mevcuttu ama performans ve sağlığı çok iyi olmadığı için bu şekil kullanıyorum şuanda Psu'yuda sanırsam 400 yada 500w almayı düşünüyor gibiyim işlemci %100 kullanıp kapanıyor ise gözlemlerime göre bu durumda ne rahatlatabilir işlemciyi

Geri