1Kg komagene çiğköfte 495tl

Alıntıyı görüntüle
1kg çiğköfte gidip alırsanız 645 ten 495 e düşüyor. Eve siparişte 500 küsürdü sanırım tam hatırlayamadım. Son tarih 14.05 İlla 1 kg alacaksınız diye bi kaidede yok bütçenize göre seçebilirsiniz ben 1 kilo gidip aldım.
haha bilerek 14 ü yapmışlar son tarihi 15 inde %50 kampanyası var çünkü fhlkjfjlj

Alıntıyı görüntüle
1kg çiğköfte gidip alırsanız 645 ten 495 e düşüyor. Eve siparişte 500 küsürdü sanırım tam hatırlayamadım. Son tarih 14.05 İlla 1 kg alacaksınız diye bi kaidede yok bütçenize göre seçebilirsiniz ben 1 kilo gidip aldım.
Canım çekince 2 dürüm ayranı getir yemek 160 a geliyor.1.5 dürümü taze mezeli yiyorum kalanı dolapta duruyor soğuk soğuk mükemmel gidiyor.

1 kg çiğ köfte = bulgur normali 645 TL mi? Akılalmaz kâr marjı ile satıyorlar.

Alıntıyı görüntüle
Direkt çiğ köfte al sat olarak bakarsan haklısın ama konu öyle değil. Bir dönem çalışmış birisi olarak satışları aşağı yukarı söylüyorum.
Kg fiyatı 500 tl olsun

Çiğ köfteyi kendileri yogurmuyor markadan geliyor ortalama geliş fiyatı 100 tl
Bunun içine genelde 10 adet lavaş koyuyorlar. Üretici firma genelde 50 adet lavaş ile 1kg cig köfteyi aynı fiyata dükkana satar. Buradan da 20 TL lavaş deriz.
Göbek marul koyuyor yanına, mevsimine gore çok değişiyor. Şu an ben pazarda 70 tl bandında gördüm, dükkan bir manava anlaşıp 50tlye alsa. 1kg çig köfte için 2 tane göbek marul gidiyor. 100 tl
Yanına koyduğu maydanoz, soslar ambalaj vs için de 20 TL eklenebilir.

100+20+100+20= 240 TL.

Absürt kar marjı yok. Yazın eğer göbek marul çok düşer ve boyut olarak da çok çok büyük olursa göbek 1 adet göbek marul yeterli olur o da en iyi ihtimalle 30 tl düşer ama tahminim düşeceği fiyat 50 tl olur. Yazın 190 tl

Özetle kışın 260 tl, yazın 310 tl kar ediyor 1kg çiğ köfte için. Dükkan, eleman, varsa kurye masraflarını da ekleyince baya para yapıyor. Dükkanın kendini döndürmesi için günde ortalama 10-15kg satması gerekir. Sonrasi kar olur.

Yoğurma kısmına girersen de buradaki emeği arka plana atarsın. Saatlerce yoğurma işi var.

1kg esmer köftelik bulgur 30TL. Giren su ile diğer malzemelerin maliyeti birbirini kafa kafaya karşılar.
Bim 55-60TL'ye 1kg hazır çiğ köfte satıyor. Ürün aynıdır, kalite aynıdır diye bir iddiam yok ama temelde salçalı bulgur olan üründe 10 kat fiyat farkı olamaz. Komagenenin de ceviz koyması dışında bimden çok farkı olduğunu düşünmüyorum içerik kötü:
1778138930656.webp

bulyonlu ketçaplı nişastalı bulgur yiyeceği

Marulsuz lavaşsız olup olacağı en fazla 150-200.
Sırf 1kg çiğköfte en az 3 kişiyi doyurur, yok öyle ucuza doymak diye fiyatı köklenen bir ürün.
Bu kampanyalı fiyat ise, kampanyasız fiyatı heralde dana kıymaya endeksli.

Son düzenleme:
Bu nasıl iş arkadaş oturduğum mahallede bir market et süt kurumunun yağsız kuşbaşı etini 740 liraya satıyor. Allahın bulguru nasıl 645 liradan indirime girmiş olabilir?

Alıntıyı görüntüle
Ayın 15'inde 900 gram 240 liraya almıştım lavaşını marulunu limonu sosunuda gönderdiler bu pahalı

Canımız çeker dürüm söyleriz ama 1kg sipariş etmem 300tl felan olsa düşünürdüm ama evde mikser de aynısını yaparım. Maliyeti de taş çatlasın 200tl olur.

Geri