7 9800X3D/ RTX 5070 Tİ Cinebench R23-26 Sonuçları Nasıl?

+125 mhz , 5x scalar , -15 curve opt. Ile basla.
Şuan evde değilim 19 gibi deneyip test ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her işlemci maalesef ki birbirinin tıpa tıp aynısı olmuyor. Genel olarak uysa bile belki sizin işlemci daha şanssız üretilmiş olabilir. Verdiğiniz değerler fazla gelmiş olabilir. Biraz azaltmak gerekiyor olabilir. Mantığı videodan anlarsınız zaten hocam.
Değiştirip bakacam hocam teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Benim Laptop 40Bin Veriyor AMD RYZEN9 9955HX3D 😎

+125 mhz , 5x scalar , -15 curve opt. Ile basla.
max 5,28ghz gördüm
Cinebench_QfxVV7pXLP.webp

Cpu ppt neden 160-170w bandına çıkmıyor acaba anakarttan dolayı mı diye düşünüyorum .
-15 curve ile mi bu test. Kac puan ile sonlandı.
negative aldım - yazılmıyordu 15 yazdım, bilmiyorum ki acaba kısıtlayıcı filan mı var

Gigabyte B650 Eagle
Çok büyük ihtimal PBO Limit e takılıyor. Muhtemelen senin de PBO limit benim anakartımdaki gibi Auto da. Ama benim anakartımda Autoda 170 W kadar verebiliyor iken senin anakartın Auto ayarı daha düşük büyük ihtimalle. Bu da anakartın fazları ile alakalı tabi.
Pbo Limiti Auto dan manuele çekip kendin de bir değer girebilirsin. Zaten anakart verebileceği max. gücü verecektir.

Geekbench skorun nasıl? Bu arada sistemin tarayıcı vs kullanırken güç tüketim değerlerin ne kadar gösteriyor ?

Çok büyük ihtimal PBO Limit e takılıyor. Muhtemelen senin de PBO limit benim anakartımdaki gibi Auto da. Ama benim anakartımda Autoda 170 W kadar verebiliyor iken senin anakartın Auto ayarı daha düşük büyük ihtimalle. Bu da anakartın fazları ile alakalı tabi.
Pbo Limiti Auto dan manuele çekip kendin de bir değer girebilirsin. Zaten anakart verebileceği max. gücü verecektir.
deniğim hocam bir
Geekbench skorun nasıl? o
onu denemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17781757235323377087531373851748.webp

Oto bu rakamları attı

deniğim hocam bir

onu denemedim
deneyin bence o daha gerçekçi ve diğer 9800x3d sistemlere sahip insanlarla kıyas açısından daha mantıklı. Bu arada scalar 5x yapma auto veya x1 yap işlemci ömrünü kısaltıyor diye okumuştum.

deniğim hocam bir

onu denemedim
Ppt, tdc ve edc degerleri göreceksin. Onlara manuel değer girmek gerekir.
Mesela ppt ye 170 w, tdc 130-140 w, edc ye 160-170 w gibi. Bak bakalim anakartin izin verecek mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,344
Üyeler
196,938
Son üye
famen
Geri