🔥İndirim VATAN RTX 5080 PARAF 5000 KAMPANYASI İLE 58.400 TL

Nvidia kartlara artık çok soğuk bakıyorum. Jensen İsrail e uzun vadeli bağlılığını söyledi. Almayın boykot edin.
1778156800237.webp

hiç bir şey almayın ne gerek var bilgisayara

Biliyorum bunu zaten ama Jensen gibi bunu doğrudan dile getirdiğini görmedim. AMD İsrail de olan varlığı az. Intel ve Nvidia kadar büyük ölçekli değil. Ben farkındalık olması açısından yazdım sadece.
AMD en büyük hissedarları vanguard ve blackrok resmen Jason bourne filminden çıkma şirket isimleri threadripperların rakibi yok destek vermeyecekte ne yapacak

Ben alamıyorum alanlara hayırlı olsun allah axesle anlaşma yapmayan vatanın belasını vermesin...

Ben yatıyorum iyi geceler
bu firmalar maaş kartı gibi bankalardan promosyon alıyor yemin edebilirim ama kanıtlayamam yoksa diğer türlü hem banka değiştirip hemde indirim yapmasının başka mantıklı olur yanı yok gibi

AMD en büyük hissedarları vanguard ve blackrok resmen Jason bourne filminden çıkma şirket isimleri threadripperların rakibi yok destek vermeyecekte ne yapacak
Bu şirketler zaten devasa fonlarıyla neredeyse tüm büyük teknoloji şirketlerinde pasif yatırımcı konumunda. Benim vurgulamak istediğim nokta İsrail üzerindeki varlığı idi. Bu konuda AMD Intel ve Nvidia nın çok gerisinde butik bir merkez seviyesinde. AMD güçlü olursa buradaki varlığını çekebilir belki bu yüzden AMD almanın insanlık adına uzun ölçekte faydalı olacağını düşünüyorum.

Ben alamıyorum alanlara hayırlı olsun allah axesle anlaşma yapmayan vatanın belasını vermesin...

Ben yatıyorum iyi geceler
Almayinnn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,555
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri