🔥İndirim Lian Li 1200W SX1200P 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı 8868TL

Kabloları hafif morumsuymuş, destekten talep oluşturup tam beyaz set alınabiliyormuş ama tr de geçerli mi acaba?

Yetkili servisleri Oksid bilişimle konuştum Lian li kablo değişimi tr de geçerli değilmiş bilginiz olsun.

Edge platium var Corsair Hx geçtim çok sesli geldi bu kadar güzel power yapıyorsunuz seste neyin nesin fan üreten bir markasin çözüm bulamadınmi yok.
Satıp Corsair Alicam muhtemelen.
Bu cevap iyi geldi bana o zaman üzülmedim :D

Kabloları hafif morumsuymuş, destekten talep oluşturup tam beyaz set alınabiliyormuş ama tr de geçerli mi acaba?
lian li
Yetkili servisleri Oksid bilişimle konuştum Lian li kablo değişimi tr de geçerli değilmiş bilginiz olsun.
direk lian li den talep etsek göndermiyorlarmı? resmi link burada .

bu fiyata c1200 ün eski sorunlu versyonu satılıyor , yeni versyonu asla bu fiyat bandına satılmadı , geçen gün amazonda 8799 a yeni diye satılan c1200 eski versyondu , amazon ilan başlığını yanlış yazmış alanların çoğu malesef iade etmekle uğraşacak .
c1200 ve sx1200 ikiside A tier . c1200 gold
sx1200 ise platinium , belki o yönden bi tık c1200 den iyi olabilir . Ayrıca kabloları kesinlikle c1200 den daha güzel .
Eyv hocam doğru diyorsun. Ben bayağı araştırarak c1200 aldım da yeni versiyonunu o yüzden sordum.

Edge platium var Corsair Hx geçtim çok sesli geldi bu kadar güzel power yapıyorsunuz seste neyin nesin fan üreten bir markasin çözüm bulamadınmi yok.
Satıp Corsair Alicam muhtemelen.
Bu Lian li Nzxt falan hep 30db ses ortalaması var o zaman Asus ya da Corsair rmx falan almak lazım sanırım ses sorunu yaşamamak için.

lian li

direk lian li den talep etsek göndermiyorlarmı? resmi link burada .
Yurtdışı desteğe yazınca burdaki servise (oksid) yönlendiriyorlarmış, sordum onlarda da böyle bir kablo stoğu yokmuş. Yani hadi yurtdışı servisle işi çözdük desek, bu sefer de gümrükle başbaşa kalırız. Sorunsuz geçer mi bilinmez?

beyler ben fiyatı gördüğüm gibi aldım güç kaynağınıda benim kasaya sığarmı bilginiz varmı gamepower warcry prism kasa

indirim bitti 9500 olmuş bilginize

• Beğen
Reaksiyonlar: BeeL
Fiyatı tekrardan düşmüş, ihtiyacı olan değerlendirebilir güzel fiyat.

Enermax 1350 den iyi midir? Daha güncel galiba çünkü pci 5.1 diyor, Enermax 5.0 dı.

Gerçi değiştirsem mi dedim hazır 3 taksit de varmış ama sesli çalışıyor diyorlar.

Bunda led ışıklandırma da yokmuş. Enermax daha janjanlı :cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri