Kabloları hafif morumsuymuş, destekten talep oluşturup tam beyaz set alınabiliyormuş ama tr de geçerli mi acaba?
Yetkili servisleri Oksid bilişimle konuştum Lian li kablo değişimi tr de geçerli değilmiş bilginiz olsun.
Kabloları hafif morumsuymuş, destekten talep oluşturup tam beyaz set alınabiliyormuş ama tr de geçerli mi acaba?
Bu cevap iyi geldi bana o zaman üzülmedimEdge platium var Corsair Hx geçtim çok sesli geldi bu kadar güzel power yapıyorsunuz seste neyin nesin fan üreten bir markasin çözüm bulamadınmi yok.
Satıp Corsair Alicam muhtemelen.
lian liKabloları hafif morumsuymuş, destekten talep oluşturup tam beyaz set alınabiliyormuş ama tr de geçerli mi acaba?
direk lian li den talep etsek göndermiyorlarmı? resmi link burada .Yetkili servisleri Oksid bilişimle konuştum Lian li kablo değişimi tr de geçerli değilmiş bilginiz olsun.
Eyv hocam doğru diyorsun. Ben bayağı araştırarak c1200 aldım da yeni versiyonunu o yüzden sordum.bu fiyata c1200 ün eski sorunlu versyonu satılıyor , yeni versyonu asla bu fiyat bandına satılmadı , geçen gün amazonda 8799 a yeni diye satılan c1200 eski versyondu , amazon ilan başlığını yanlış yazmış alanların çoğu malesef iade etmekle uğraşacak .
c1200 ve sx1200 ikiside A tier . c1200 gold
sx1200 ise platinium , belki o yönden bi tık c1200 den iyi olabilir . Ayrıca kabloları kesinlikle c1200 den daha güzel .
Bu Lian li Nzxt falan hep 30db ses ortalaması var o zaman Asus ya da Corsair rmx falan almak lazım sanırım ses sorunu yaşamamak için.Edge platium var Corsair Hx geçtim çok sesli geldi bu kadar güzel power yapıyorsunuz seste neyin nesin fan üreten bir markasin çözüm bulamadınmi yok.
Satıp Corsair Alicam muhtemelen.
MantıklıBu Lian li Nzxt falan hep 30db ses ortalaması var o zaman Asus ya da Corsair rmx falan almak lazım sanırım ses sorunu yaşamamak için.
Yurtdışı desteğe yazınca burdaki servise (oksid) yönlendiriyorlarmış, sordum onlarda da böyle bir kablo stoğu yokmuş. Yani hadi yurtdışı servisle işi çözdük desek, bu sefer de gümrükle başbaşa kalırız. Sorunsuz geçer mi bilinmez?lian li
direk lian li den talep etsek göndermiyorlarmı? resmi link burada .
![]()
SX Platinum Series PSU – Important Notice - LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases
SX Platinum Series PSU – Important Notice Following the release of the SX Platinum Series PSU, we received feedback from users regarding the white cable color appearing slightly “purple.” After further review, we agree that the current white cables do carry a noticeable purple hue, which may not...lian-li.com
ama yine en iyi fiyat orada akakçeden baktığımdaindirim bitti 9500 olmuş bilginize