mrtkgnoztrk
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhabalar, bazılarınız belki görmüştür ben maksimum 55.000 TL'ye sistem toplamaya çalışıyorum ve anakart + ekran kartını olabildiğince fiyatın içinde kalarak yükseltmeye çalışıyorum. Ki ileride işlemci ve belki de ekran kartını upgrade etmek istediğimde anakart sorun çıkartmasın. Ancak farkındayım AMD ekran kartları fiyat olarak epey bir iyi durumda gözüküyor keza performans olarak da kötü sayılmaz. Ancak ben daha önce kasa bilgisayar ve iyi bir bilgisayar sahibi olmadığım için böyle arada bir, yılda bir sistemlere bakar geçerdim. Bakarken hep AMD ekran kartları için işte kronik sorunlar, yazılım sorunları, sürücü sorunları, oyun tarafında eksiklikler vs. uzun yıllardır hep görürdüm ve ister istemez anti sempati oluştu. Bir de NVIDIA 5000 serisiyle beraber MFG (Multi Frame Generation) teknolojisi ile felaket işler başarıyor. Ancak araştırdım ki AMD'de çok geçmeden yazılım üzerinden MFG özelliğini sunmuş. Yanlış anlamadıysam yazılım üzerinden sunduğu için oyunların ayarlarında olmasa bile yazılım üzerinden açılabildiği için her oyunda çalıştığını öğrendim. Bu gerçekten güzel bir şey. Ancak dediğim gibi uzun süredir AMD ekran kartlarının adı çıktı 9'a inmez oldu 8'e durumu var.
AMD ekran kartlarına güvenmek istiyorum çünkü bütçe kısıtlı ve hani olabildiğince performanslı kalmaya çalışıyorum. AMD ekran kartları hakkında bilgilerini sunabilecek insanlara ihtiyacım var. Yanlış anlamayın kimseyi tanımadığım için kimin iyi kimin kötü niyetli olabileceğine karşı bir fikrim yok. Bu yüzden birden fazla kişinin görüşünü merak ediyorum.
AMD ekran kartlarına güvenmek istiyorum çünkü bütçe kısıtlı ve hani olabildiğince performanslı kalmaya çalışıyorum. AMD ekran kartları hakkında bilgilerini sunabilecek insanlara ihtiyacım var. Yanlış anlamayın kimseyi tanımadığım için kimin iyi kimin kötü niyetli olabileceğine karşı bir fikrim yok. Bu yüzden birden fazla kişinin görüşünü merak ediyorum.