kiocuk 80+ Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 207 Reaksiyon skoru 21 Çarşamba, 00:17 #1 Darmoshark Top75 HE Almayı düşünüyorum almalımıyım? 75 klavye istiyorum hall effect olması lazım önerebileceğiniz varmı? bütçe max 4.5 5k çıkabilirim daha uyguna varsa yine bakabilirim insert tuşu v.s onlar olursa güzel olur
Darmoshark Top75 HE Almayı düşünüyorum almalımıyım? 75 klavye istiyorum hall effect olması lazım önerebileceğiniz varmı? bütçe max 4.5 5k çıkabilirim daha uyguna varsa yine bakabilirim insert tuşu v.s onlar olursa güzel olur
Yunus 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,526 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,089 Perşembe, 16:49 #2 Ben de aynı klavyeyi düşünüyorum alırsanız buraya deneyiminizi yazar mısınız
kiocuk 80+ Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 207 Reaksiyon skoru 21 Perşembe, 17:18 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yunus yazmış: Ben de aynı klavyeyi düşünüyorum alırsanız buraya deneyiminizi yazar mısınız Devamı için tıklayın... stokları bekliyorum rs7 air alıcam yüksek ihtimal
Yunus yazmış: Ben de aynı klavyeyi düşünüyorum alırsanız buraya deneyiminizi yazar mısınız Devamı için tıklayın... stokları bekliyorum rs7 air alıcam yüksek ihtimal
Youtube_Nihai_Tüketici 80+ Katılım 9 Mayıs 2026 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 2 Bugün, 01:08 #4 Genel anlamda markanın yazılımı aşırı sıkıntılı bilginiz olsun.
kiocuk 80+ Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 207 Reaksiyon skoru 21 Bugün, 01:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Youtube_Nihai_Tüketici yazmış: Genel anlamda markanın yazılımı aşırı sıkıntılı bilginiz olsun. Devamı için tıklayın... hocam atk mı yoksa darmoshark mı atk nın yazılımını çoğu kişi övüyor du yanlış mı biliyorum
Youtube_Nihai_Tüketici yazmış: Genel anlamda markanın yazılımı aşırı sıkıntılı bilginiz olsun. Devamı için tıklayın... hocam atk mı yoksa darmoshark mı atk nın yazılımını çoğu kişi övüyor du yanlış mı biliyorum
Youtube_Nihai_Tüketici 80+ Katılım 9 Mayıs 2026 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 2 Bugün, 01:12 #6 kiocuk yazmış: hocam atk mı yoksa darmoshark mı atk nın yazılımını çoğu kişi övüyor du yanlış mı biliyorum Devamı için tıklayın... Hocam direk olarak "Darmoshark Top75 HE" bu klavye ile mücadele ettim yakınımın sisteminde.
kiocuk yazmış: hocam atk mı yoksa darmoshark mı atk nın yazılımını çoğu kişi övüyor du yanlış mı biliyorum Devamı için tıklayın... Hocam direk olarak "Darmoshark Top75 HE" bu klavye ile mücadele ettim yakınımın sisteminde.
kiocuk 80+ Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 207 Reaksiyon skoru 21 Bugün, 01:24 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Youtube_Nihai_Tüketici yazmış: Hocam direk olarak "Darmoshark Top75 HE" bu klavye ile mücadele ettim yakınımın sisteminde. Devamı için tıklayın... atk sandım bi an şaşırdım teşekkürler hocam bilgi için
Youtube_Nihai_Tüketici yazmış: Hocam direk olarak "Darmoshark Top75 HE" bu klavye ile mücadele ettim yakınımın sisteminde. Devamı için tıklayın... atk sandım bi an şaşırdım teşekkürler hocam bilgi için