Kellogs Tüm Ürünler 4 Al 2 Öde Tane 70 Tl Mısır Gevreği

Reaksiyon skoru
169
kellogs üretimi ülker'le değişti. şeker çok eklediler avrupadaki kellogsla alakası kalmadı
avrupa kalibresinde satılan tek corn flakes nestle onu söyleyeyim.

ama bu da idare eder. arpa ürünlerini bilmiyorum para verseler yemem.
hepsinde yarı yarıya fiyat var 4 alımda
marketlerin yarısından ucuza geliyor
tüm ürünler

1 kilosu şokta 99 liraya satılıyor daha geçen gördüm sen 4 tane almak istesen 400 lira veriyorsun ama burdan 4 al 2 öde şeklinde alırsan 4 tanesine 490 lira ödüyorsun çünkü tanesini 245 liradan satıyorlar :D hem boykot mal aliyorsunuz hem kaziklaniyorsunuz

şekerden nasıl zarar gelmez hocam
günlük alman gereken kalori miktarını aşmadığın sürece her gün sadece şekerle beslensen bile kilo almıyorsun bunun deneyini yapan bir adam var aylarca sadece abur cubur yiyor ama günlük alması gereken kalori miktarıın aşmıyor sonuç kilo bile veriyor

1 kilosu şokta 99 liraya satılıyor daha geçen gördüm sen 4 tane almak istesen 400 lira veriyorsun ama burdan 4 al 2 öde şeklinde alırsan 4 tanesine 490 lira ödüyorsun çünkü tanesini 245 liradan satıyorlar :D hem boykot mal aliyorsunuz hem kaziklaniyorsunuz
senin yazdığın şey şu

corn flakes dediğimiz şey başka

bu

1kg orjinal corn flakes satışta yok
sizin şoka özel üretmiyorlarsa

senin yazdığın şey şu

bak işte şokta 1 kilosu 110 liradan satılıyor gözüküyor böylece benim mağazada 99 liradan satıldığını söylediğim lafı doğrulamış oluyorsun corn flakes denilen şey mısır gevreğinin o şekilde üretilmiş haline verilen tanımlama coco pops mısır gevreğinin yuvarlak ve kakaolu hali başlıkta da mısır gevregi yaziyor ürünün satışında da buğday ve mısır gevreği yazıyor yani hepsiburada 4 al 2 öde şeklinde bi kampanya yapsa da aslında milletten fazla bile para aliyor

Screenshot_6.webp

Screenshot_7.webp

günlük alman gereken kalori miktarını aşmadığın sürece her gün sadece şekerle beslensen bile kilo almıyorsun bunun deneyini yapan bir adam var aylarca sadece abur cubur yiyor ama günlük alması gereken kalori miktarıın aşmıyor sonuç kilo bile veriyor
ölüyo sonra kanka

bak işte şokta 1 kilosu 110 liradan satılıyor gözüküyor böylece benim mağazada 99 liradan satıldığını söylediğim lafı doğrulamış oluyorsun corn flakes denilen şey mısır gevreğinin o şekilde üretilmiş haline verilen tanımlama coco pops mısır gevreğinin yuvarlak ve kakaolu hali başlıkta da mısır gevregi yaziyor ürünün satışında da buğday ve mısır gevreği yazıyor yani hepsiburada 4 al 2 öde şeklinde bi kampanya yapsa da aslında milletten fazla bile para aliyor

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

tamam arkadaşım ikisi aynı

coco pups varken orjinal corn flakes alınmamalı

adamlar bir de ekstra buğday tahıl arpa falan eklemiş daha da iyidir

hepsi bir arada

1778406212792.webp

alamadan bitti be gral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir kod varsa tam zamanı başkasına kitleyecem.

ölüyo sonra kanka
yok yanlış hatırlamıyorsam sadece şeker tüketmenin getirdiği zararları bir kenara koyarsak vücudu aksine gençleşip değerleri bile düzeliyor kalori açığı kaynaklı tabi bunu bi ömür yapmak asla doğru değil sadece şuna dikkat çekmek istedim kalori açığı bırakmaya dikkat edersen gayette şeker tüketilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri