❌İndirim Bitti! Mc Donalds Bugüne Özel Menü Alımında Mc Chicken Menü Hediye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yok dinazor eti
Kola, Burger yiyince çocuk katillerine destek ama telefon beyaz eşya, teknolojik ürün, deterjan gibi ürünlerinde isimleri olunca sorun değil demi buna işine geleni seçme derler söylediğiniz lafın insanı olun da boykotunu düzgün yapın ama yapmayan insanları da rahatsız edip kendiniz dört dörtlük gibi davranmayın.
Araştırırsanız burger kingin insan eti olduğunu görürsünüz. Yok dinazor eti deyince insan eti olduğu gerçeği değişmiyor. Kayıtları dinleyin. Ceosunun burgeri nasıl yediğine bakın. Araştırana kaynak çok. Araştırmayanda böyle insan eti yok sanır. :D

Arkadaşlar, boykot konusu tamamen kişisel bir tercihtir. Boykot yapana 'neden yapıyorsun' diye sormak ne kadar yersizse, yapmayana 'neden yapmıyorsun' diye baskı kurmak da o kadar yanlıştır. Herkesin kendine göre bir hassasiyeti veya bir sebebi olabilir. Birbirimizi tercihlerimiz üzerinden yargılamadan, nezaketimizi koruyarak hareket edelim.

Arkadaşlar, boykot konusu tamamen kişisel bir tercihtir. Boykot yapana 'neden yapıyorsun' diye sormak ne kadar yersizse, yapmayana 'neden yapmıyorsun' diye baskı kurmak da o kadar yanlıştır. Herkesin kendine göre bir hassasiyeti veya bir sebebi olabilir. Birbirimizi tercihlerimiz üzerinden yargılamadan, nezaketimizi koruyarak hareket edelim.
Boykot yapana saygı duyulur ama bir insanı boykot boykot diye rahatsız etmeden önce bir kendilerine baksınlar dört dörtlük müyüz diye

ne demek sacma tamamından arınmazsan adamlar yine senden aktif tüketici oldugun icin ihracat yapar sen de ithalat yaptırırsın sen kismi boykot yapsan da yine israil kazanıcak o yüzden kısmi boykotun da bi anlamı yok
Hocam var yahu var. Biz üstümüze düşeni yapıyoruz. Kısmı boykotun çok işlevi var. Sen karınca misali yangına su dökmeye gitsen Allah onu bilir. Bizim ithalat ihracatta söz hakkımız var mı? Yok. O rütbede karşı çıkabilecek biri miyiz? Yok. Elimizden kısmi boykot geliyor. Çünkü insani bir durum. Yahudiler bile kendi dindaşları siyonistlerden nefret ediyor artık. Ben elimden geleni yapıyorum. Allahta biliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

, nezaketimizi koruyarak hareket edelim.
Kesinlikle. Bazen kontrolü kaybediyoruz ama nezaket önemli.

Kopartma kanka Troy'un ABD ile falan bağlantılı olmadığına ve tamamen Türkiye merkezli olduğuna mı inanıyorsun? Git bari en azından hisse ortaklarına ve destek veren kuruluşlara bak. Kartın yurt dışına kapalı olması tamamen diğer büyük şirketlerin bizi umursamaması ve hükümetin işine gelmesi.
İsrailli efendilerin verecek paranı merak etme yüzde 51 i tcmbnin kalanları da Türkiye'deki bankaların 6 kuşak geriye gidip tcmbye banka kasasındaki çeliği satan şirket İsrailli dersen elbette İsrail veya Amerikalı bulursun

Boykot yapana saygı duyulur ama bir insanı boykot boykot diye rahatsız etmeden önce bir kendilerine baksınlar dört dörtlük müyüz diye
Hala aynı şey. Kanka biz dört dörtlüğüz dedik mi? Yazdıklarımı okusana sen - 5 deyken neden - 10 a gitmek istersin. Neden borcum var diyip onu arttırmaya çalışırsın. Kimse yapmaz bunu. Boykot diye de kimseyi rahatsız etmedik. Merak etmeyin. Boykot diyip ülkemdeki işletmeleri sarara sokacak ya da boykot deyip alıp döken meczuplardan değilim. Ayrıca Burada fikir özgürlüğü var. Adam boykot yazabilir aşağılamadığı sürece. Siz boykot mesajına cevap verince olay uzuyor. Allah aşkına yapmayın ya.

Hocam var yahu var. Biz üstümüze düşeni yapıyoruz. Kısmı boykotun çok işlevi var. Sen karınca misali yangına su dökmeye gitsen Allah onu bilir. Bizim ithalat ihracatta söz hakkımız var mı? Yok. O rütbede karşı çıkabilecek biri miyiz? Yok. Elimizden kısmi boykot geliyor. Çünkü insani bir durum. Yahudiler bile kendi dindaşları siyonistlerden nefret ediyor artık. Ben elimden geleni yapıyorum. Allahta biliyor.

Kesinlikle. Bazen kontrolü kaybediyoruz ama nezaket önemli.
hocam bazı ürünlerde nadir de olsa işe yaradı ama burda cogunlugumuzun sinirlenme sebebi sosyal medyada "boykot boykot boykot" diyip apple kullanan, gerektiginde olaylara sessiz kalanlar kötü izlenim bıraktıgı icin böyle oluyor yoksa herkesin kendi tercihi isteyen yapsın veya yapmasın. dini olarak da yaptıgımız kendi lehimize aleyhimize

Atalarının da sattığı toprak miktarı %2.5 hocam. Algılara da gelmeyin. Atalarının toprak sattğı filan yok. siyonistler ve onları destekleyen meczup kardeşlerimiz sosyal medyada harika algı yapıyor. Bilginize.
Var hocam, ülkelerinin sattığı toprak miktarı %7 civarı. Bugün Türkiye'nin İstanbul'u satması gibi düşünebilirsiniz, ülkenin bağımsızlığı gider ama bu, İsrail'e onlara soykırım yapma hakkını kesinlikle vermez. Umarım yıllarca mezalime uğrayan Filistin ve bölge halkı, insanca ve topraklarında özgürce yaşama haklarına kavuşur.
Kaynak ilk cümlemdeki dediğim bilgi hakkında:

hocam bazı ürünlerde nadir de olsa işe yaradı ama burda cogunlugumuzun sinirlenme sebebi sosyal medyada "boykot boykot boykot" diyip apple kullanan, gerektiginde olaylara sessiz kalanlar kötü izlenim bıraktıgı icin böyle oluyor yoksa herkesin kendi tercihi isteyen yapsın veya yapmasın. dini olarak da yaptıgımız kendi lehimize aleyhimize
Aynen öyle hocam. Ancak bazıları işte yapıyor öyle. Sadece dini boyutta olmamak da lazım. Ben siyonist olması dışında herhangi bir ırka böyle soykırıma yine karşıyım. Ukrayna yı da destekliyodum. Doğu Türkistanı da destekliyorum.

Hala aynı şey. Kanka biz dört dörtlüğüz dedik mi? Yazdıklarımı okusana sen - 5 deyken neden - 10 a gitmek istersin. Neden borcum var diyip onu arttırmaya çalışırsın. Kimse yapmaz bunu. Boykot diye de kimseyi rahatsız etmedik. Merak etmeyin. Boykot diyip ülkemdeki işletmeleri sarara sokacak ya da boykot deyip alıp döken meczuplardan değilim. Ayrıca Burada fikir özgürlüğü var. Adam boykot yazabilir aşağılamadığı sürece. Siz boykot mesajına cevap verince olay uzuyor. Allah aşkına yapmayın ya.
Kimse sana o eşyaları zorla aldırmadı evine "utanmıyormusun çocuk katillerinin ürettiği eşyaları kullanmayı derler adama" hala onu aldık ama bunu yemeyiz diye ayıbını savunuyorsun kısacası millete salça olmayın efendice boykotunuzu yapın saygı duyalım yoksa savunulacak yanınız yok

Var hocam, ülkelerinin sattığı toprak miktarı %7 civarı. Bugün Türkiye'nin İstanbul'u satması gibi düşünebilirsiniz, ülkenin bağımsızlığı gider ama bu, İsrail'e onlara soykırım yapma hakkını kesinlikle vermez. Umarım yıllarca mezalime uğrayan Filistin ve bölge halkı, insanca ve topraklarında özgürce yaşama haklarına kavuşur.
Kaynak ilk cümlemdeki dediğim bilgi hakkında:
Hocam olsun %7 yanlış hatırladıysam kusura bakmayın. Ama yine de az bir miktar bence. '' Umarım yıllarca mezalime uğrayan Filistin ve bölge halkı, insanca ve topraklarında özgürce yaşama haklarına kavuşur. '' Amin hocam darısı Lübnan ve Doğu Türkistanın başına. Onlar da inşallah haklarına kavuşur.

Kimse sana o eşyaları zorla aldırmadı evine "utanmıyormusun çocuk katillerinin ürettiği eşyaları kullanmayı derler adama" hala onu aldık ama bunu yemeyiz diye ayıbını savunuyorsun kısacası millete salça olmayın efendice boykotunuzu yapın saygı duyalım yoksa savunulacak yanınız yok
Ben evime boykot eşya almıyorum bu arada. Yok yani. :). Evinde boykot eşyası olup ta boykot yapmak isteyenlere dediğiniz için dedim.

Bazılarının ekran başında m*strübasyon yapmaktan beyinleri erimiş.
Beyninin yerine koca bir emanet geçmiş kanka. O zaman ekran kartıda kullanma. Azıcık hayat sahibi olup insanların görüşlerine saygılı olun. Boş adam olmakta sizin tercihiniz.

Selamınaleyküm,

Boykot yapan ve boykotu savunan tüm kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum.

Mustafa Zahid ve MEJA gibi; kendini bilmez (kelimenin tam anlamı ile) haya bilmez, İftira makinesi haline gelmiş şahısların cahil ve acınası beyin travmalarını umuma açık yerde dile getirmeleri, toplumdaki kitapsızlaşmanın geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne seriyor.

Şu bilgiyi yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama aklı selim olanlara örnek var ki; Cahillerin veya kalbi mühürlenmişlerin yine bu açıklamda ders çıkarabileceği örnek yok ama; Ankebut 45'te: "... namaz sizi kötükükten ve hayasızlıktan alıkor..." şeklindeki açıklama, Namazın insan bedeninde haya yı tesis edebilen bir nurani mekanizma olduğunu göstermektedir. Namazın olmadığı kişilerde veya ailelerde haya duygusu eksik olacağı için bu insanlar hem boykot vs Rahmani meselelere duygusuz kalacak, hemde ilim (bilgi) yoksunluğundan dolayı olaylara kendi 6 Bin ayetsiz kafalarıyla cahilce yorum yapacaklardır)

Hepimiz korkudan gözlerin fışkıracağı duruşma günlerine çıkacağız; şartlar ne olursa olsun her daim boykota devam edilmeli ve katillerin (veya o zihniyettekilerin) marketlerinden ürünlerinde alışveriş yapmamalıyız. Bunun için bokot dedektifi uygulamasını tavsiye ederim.

Her zaman boykot ürünlere alternatifimiz olmayabilir, lakin milli sermayeden yeni ürünler gelene dek, katillerle ve kendini bilmezlerle mücadeleye devam edilmelidir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,672
Üyeler
195,705
Son üye
coldwarder
Geri