Qj Moto Srk250 Vs Cf Moto Nk250

İkisi de önerebileceğim motorlar değil. Mümkünse Bu bütçelerde Pulsara yönelmeni tavsiye ederim, Daha güvenilir parça bulunabilirliği olarak çok daha iyi ve kendini kanıtlamış bir bloğa sahiptir kendisi.

İkisi de önerebileceğim motorlar değil. Mümkünse Bu bütçelerde Pulsara yönelmeni tavsiye ederim, Daha güvenilir parça bulunabilirliği olarak çok daha iyi ve kendini kanıtlamış bir bloğa sahiptir kendisi.
Hocam aylardır göremiyordum seni, askere mi gittin :D

Bende murata katılıyorum sıfır takıntın yoksa ikinci elede bakmanı öneririm. Bu tarz motorlarda satarken çok zarar ediyorsun.

Hocam aylardır göremiyordum seni, askere mi gittin :D

Bende murata katılıyorum sıfır takıntın yoksa ikinci elede bakmanı öneririm. Bu tarz motorlarda satarken çok zarar ediyorsun.
Yok reis be, saldım ortamı al sata yöneldim home office teknisyenlik yapıyorum vakit kalmıyor. Eski ortam da çok kalmadı zaten yine sevindim seni gördüğüme.

Satıştan da ziyade parçaları korkunç derecede pahalı.Mekanik parçalarını bulmak çoğu zaman dert aylarca bekliyorsun yeri geliyor, Kalkıp uzun yol yapayım desen kafanda hep bir soru işareti oluyor hiçbir zaman tam anlamıyla güvenemiyorsun. Bu tarz motorları almak eski model yüksek CC makina almakla aynı şey.

250 CLX 2.el bulabilirsen güzel motor o. Arkadaşın 45 binde, Sorun yaşadı mı ? Çok önemli bir sorun yaşamadı. Benim Nk dan daha sağlam, suyu da sever Nk gibi sevmemezlik yapmaz.

Herkese selamın aleyküm başlıktaki iki motor arasında kaldım sizce hangisini seçmeliyim ve neden bilgili kişiler yazarsan memnun olurum şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
https://shbd.io/s/ioLbY77x
https://shbd.io/s/ry2huUuw.
illa ikisinden biri diyorsan nk bilinçli sürüp motordan anlıyorsan uzun süreler götürür seni servislerin çoğu sağlam motoru bozuk çıkarıyor olabildiğince kendin yap bir sorun yaşarsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,596
Üyeler
195,674
Son üye
VIANNÆ
Geri