KınalıKeçi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 330
haklısınız paraya kıymak lazım mecburömürlük hocam bu setler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
shaza var bende shaza patates alimimyum uxc hemen asınıyor
haklısınız paraya kıymak lazım mecburömürlük hocam bu setler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
shaza var bende shaza patates alimimyum uxc hemen asınıyor
Sen rahatsız olabilirsin, benim daha çok hoşuma gitti. Boygotmuş, temunun çokta umurundarahatsız edici ve kurumsal kimlikten uzak. yerel esnaf gibi. temu boykot bundan sonra
Bana vermiyorlar yaBu ne la gidip müşteri hizmetlerine ağlıyorum 65 65 ateşliyorlarürün iptal edilene kadar 500 yaparız gibi
bana da bi anda verdi hoşuma gitti yaniBana vermiyorlar ya![]()
Vallahi böyle bir şey yapıyorsalar onların a…..
65 tl verin yazıyor musun :dBu ne la gidip müşteri hizmetlerine ağlıyorum 65 65 ateşliyorlarürün iptal edilene kadar 500 yaparız gibi
Sipariş hala gelmedi yazdım sonra siparişi gösterdi bana , bende evet bu sipariş dedim ,muhtemelen geç teslimat yapılacak ıvır zıvır bişeyler dedi ve ateşledi bi 65 daha bidaha istedim vermedi daha65 tl verin yazıyor musun :d
1 aya kadar 600 lira falan toplarız 2 güne bir gecikme kredisi veriyorsaSipariş hala gelmedi yazdım sonra siparişi gösterdi bana , bende evet bu sipariş dedim ,muhtemelen geç teslimat yapılacak ıvır zıvır bişeyler dedi ve ateşledi bi 65 daha bidaha istedim vermedi daha![]()
Sipariş iptal ediliyor Temu tarafından belli bir gün sonra ürün eline gelmese hocam1 aya kadar 600 lira falan toplarız 2 güne bir gecikme kredisi veriyorsa