❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aa 2. 65 verdi fdgsdfgsdgsfg
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En fazla kaç 65 alan var ?
Ben 2 tane aldım

Baylar olay ne? Neler oluyor 50 sayfa okuyamadım da. Ürün kimseye teslim edilmedi mi?
Satıcı çakallık yaptı ürünleri kargoya verildi göstertti ama ortada ne ürün var ne kargo firması var bekliyoruz bakalım ne olacak

Ben 2 tane aldım

Satıcı çakallık yaptı ürünleri kargoya verildi göstertti ama ortada ne ürün var ne kargo firması var bekliyoruz bakalım ne olacak
onu bi 500 yaparsak güzel olur beklediğimize binaen :D

konudan bağımsız olucak ama. bende şarjlı bilgisayar parçaları yada klavyedir vs söküp takabilmek için tornavida seti arıyorum. bu xenon smart diye bir marka gördüm. sizde set olarak alınır mı? kalitelimidir? 0.15 den 0.45 nm torku elektrikle 5nm torkda manuel verebileceğini idda ediyolar. işimi görürmü?

Ben 2 tane aldım

Mağdurların hepsi hukuki haklarını kullansın. 5 gün içinde herkese teslim ederler. Hukuk okuyorum.

Ben yurt dışı açıkken 4-5 çeşit almıştım. Bu 58 in 1i kendime ayırmıştım. Laptopta felan baya iş görüyor. Ekranlı olanlardan felan alıp satmıştım. Hepsinin içindeki motor aynı. Bazı sert vidaları önce elimle güç uygulayıp sonra motorunu çalıştırıyordum.

1778449824916.webp

1778449846909.webp

Tabii ki edebilirsiniz. Ama satıcı para iadesi yaptıysa hukuken zarar giderilmiş olarak gözükür bilginiz olsun.
THH verilebilir satış sözleşmesizden döndüğü için muhtemelen stok yok diye iptal edecek ceza yememek için bu elimizi güçlendirir diye düşünüyorum.

Tabii ki edebilirsiniz. Ama satıcı para iadesi yaptıysa hukuken zarar giderilmiş olarak gözükür bilginiz olsun.
Zaten seve seve iade edilmeyecekmi etmeme gibi bir durumu varmı aceba? Bide sipariş teslim edilmeden parayı temu göndermiyormuş.

Olay suistimale döküldüğü için konu kilit.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri