Sizce Hangi Monitörü Almalıyım

Faith24

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
9000
en çok hikayeli oyunlar ve dizi film için kullanıcağım bazen konsol da bağlamayı düşünüyorum hangi ürün daha iyi olur msi olanı 32 inç olduğu için hoşuma gitti tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekler

• 1000264261.webp
    1000264261.webp
    43.9 KB · Hit: 35
  • 1000264085.webp
    1000264085.webp
    52.7 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
Aoc XNE bariz şekilde daha iyi görüntü kalitesine sahip ama biraz ghosting ve black smearing e sahip ( aşırı değil senin için sorun olmayabilir) senin kullanım seneryona bu daha uygun gibi, eğer monitöre 100 cm veya daha uzaktan bakıyorsan 32 inc de düşünebilirsin lakin 2k çözürlükten uzaktan bakmıyorsan 27inc en ideal ve net görüntüyü verecektir

Konsol ağırlıklı düşünüyorsan inç olarak 32 mantıklı ama arkadaşın da dediği gibi 27 2k için idealdir.

tamamdır çok teşekkür ederim
Konsol ağırlıklı düşünüyorsan inç olarak 32 mantıklı ama arkadaşın da dediği gibi 27 2k için idealdir.
Aoc XNE bariz şekilde daha iyi görüntü kalitesine sahip ama biraz ghosting ve black smearing e sahip ( aşırı değil senin için sorun olmayabilir) senin kullanım seneryona bu daha uygun gibi, eğer monitöre 100 cm veya daha uzaktan bakıyorsan 32 inc de düşünebilirsin lakin 2k çözürlükten uzaktan bakmıyorsan 27inc en ideal ve net görüntüyü verecektir

Madem film de izleyeceksin minimum 27" 2k ve IPS panel olmalı.

Bu listeye bakabilirsin kalitesiz markaları ele direkt olarak ve ucuz olana bakma hemen, parlaklık oranı vs. bunları da kontrol etmeni tavsiye ederim.
Dizi ve film için kesinlikle VA panel daha avantajlı sunduğu kontrast oranıyla ciddi şekilde siyahlar daha siyah şekilde görünüyor ayeıca ıps glow ve ışık sızması sorunu da çözülmüş oluyor

Dizi ve film için kesinlikle VA panel daha avantajlı sunduğu kontrast oranıyla ciddi şekilde siyahlar daha siyah şekilde görünüyor ayeıca ıps glow ve ışık sızması sorunu da çözülmüş oluyor
IPS in renk doğruluğu daha yüksek. Canlılığı söylemiyorum bile, kesinlikle VA panel tercih etmem.

AOC olan mantıklı geliyor gibi cevap yazan herkese çok teşekkürler

Geri