❌İndirim Bitti! Asus Dual Rx 9060 Xt 16gb Beyaz 19.999 Tl (Tekrar Stokta; 19.949 Tl)

Aynen kardeşim sadece 2 katı chip farkı var
Benim ingilizcem iyi değil türkçe şekilde attıklarını anlatır mısın ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kardeşim sadece 2 katı chip farkı var
Benim ingilizcem iyi değil türkçe şekilde attıklarını anlag
ilk zamanlar nitro 20bin tlydi şimdi duala mı kaldık :D
Harbi nitro nun üretimi durdu mu ? , göremiyoruz pazarda

Benim ingilizcem iyi değil türkçe şekilde attıklarını anlatır mısın ?

Benim ingilizcem iyi değil türkçe şekilde attıklarını anlag

Harbi nitro nun üretimi durdu mu ? , göremiyoruz pazarda
Anlatılacak bir şey yok görselde 2 chipsetin mimarisini gösteriyor sağdaki 9060xt onun 2ye katladığını düşün 9070in mimarisi. 9060xt 2 odalı kalbe sahipken 9070in 4 odalı kalbi var yüzde 70 performans farkı var 2 ekran kartı arasında çok fark yok demek zır cahilliktir

Biri 1.0 tsi, diğeri 1.5 tsi 🤣
1.7 tsi yüzde 70 daha performanslı 9070 😀

kart 2 fanlı olsada tek fanlı gibi aşırı küçük. kutusunu açtığınızda bu ne la tek fanlı gibiymiş demeyin.

Anlatılacak bir şey yok görselde 2 chipsetin mimarisini gösteriyor sağdaki 9060xt onun 2ye katladığını düşün 9070in mimarisi. 9060xt 2 odalı kalbe sahipken 9070in 4 odalı kalbi var yüzde 70 performans farkı var 2 ekran kartı arasında çok fark yok demek zır cahilliktir

1.7 tsi yüzde 70 daha performanslı 9070 😀
%70 fark var ama fiyat farkı %30 40 seviyesinde. Düz 9070 bile çok iyi bir tercih.

Bunu mu alsam gaming gecesinde 9070xt indirimi mi beklesem kararsız kaldım. Kasa beyaz ama çok da bir takıntım yok. Bu kart yeterli olur mu uzun süre gider mi yoksa 9070xt indirimi beklemeye devam mı

1-2 ay önce aynı kampanya oldu aldım kartı bi test ettim oyunda last of us part 1 ultra akıcı oynattı ama test edip kaldırdım yksden dolayı bakalım yazın kuracam tam

Yaklaşık bir sene önce aynı ürünü vatandan 16.000TL civarında satın almıştım, hala kullanıyorum. Görüntüsü vesaire gayet hoş, soğutma performansı aşırı iyi zaten çok ısınan bir kart değil. Performansından da fazlasıyla memnunum.

9 taksiti sadece hb premium worldcard'a yapıyor. Diğer bankalar genelde 6 taksit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,868
Üyeler
196,835
Son üye
efffscr
Geri