42 Bin Tl'ye Bu Sistem Alınır mı?

profesyonellerin de kullanmadığını görmedim diyen arkadaş güncel cs turnuvalarına baksın 610hz kullanılıyor şu an insan gözü algılar mı bilmem ama boşuna linçlediniz adamı :D
40-45k'larda sistemlerin konuşulduğu yerde 35-45k'lık monitörün varlığı tabii ki sorgulatıyor neden diye. O paraları o monitöre zenginler falan anca verir ötekiler de sponsordan alıyor. Konuya dönecek olursak linçlemedik aksine o monitöre o kadar para verileceğine 320hz kral monitör alır artan parayla istediği "5-10 yıl götürsün" dediği sistemi kurardın dedim ve dedik.

Dostlar ufak bi uyumuşum ama bu kadar tartışmanıza gerek yok :D Monitörü bi köşeye bırakalım bu tarz yorumlarıda linç olarak algılamıyorum merak etmeyin, sistemlere odaklansak daha iyi olur :D

Dostlar ufak bi uyumuşum ama bu kadar tartışmanıza gerek yok :D Monitörü bi köşeye bırakalım bu tarz yorumlarıda linç olarak algılamıyorum merak etmeyin, sistemlere odaklansak daha iyi olur :D
Hocam attığın sistem alınır ama bikaç özelleştirme lazım
Anakart b650m r
SSD XPG SX8200 (Dramli gen3 dandik değil kesin bunu seç)
Soğutucu FSP NC3 yada NC5
Kasa MSI mag forge 650w seçip 43,5 bandına güzel bir sistem olmuş olur.

Bu şekilde alabilirsin

Hocam attığın sistem alınır ama bikaç özelleştirme lazım
Anakart b650m r
SSD XPG SX8200 (Dramli gen3 dandik değil kesin bunu seç)
Soğutucu FSP NC3 yada NC5
Kasa MSI mag forge 650w seçip 43,5 bandına güzel bir sistem olmuş olur.

Bu şekilde alabilirsin
Hocam 1 tb için hangi ssdyi önerirsiniz peki bu sistemde

Hocam 1 tb için hangi ssdyi önerirsiniz peki bu sistemde
Bir şey diyeyim mi 600hz monitör varsa ve cs bağımlısıysan 7800x3d işlemci koyman lazım o kasaya 7500f de intelin benzer işlemcileride o kadar fps veremez ama 7800x3d koyarsan o kasaya fps uçar cs valorant tarzı oyunlarda. 5060 ti a da gerek yok işlemciye odaklan

Gen4 diye verdikleri ssdler gen3 hızında XPG SX8200 dramli üst seviye gen3 ve 300 lira kırpıyor çok mantıklı

Bir şey diyeyim mi 600hz monitör varsa ve cs bağımlısıysan 7800x3d işlemci koyman lazım o kasaya 7500f de intelin benzer işlemcileride o kadar fps veremez ama 7800x3d koyarsan o kasaya fps uçar cs valorant tarzı oyunlarda. 5060 ti a da gerek yok işlemciye odaklan
Evet aslında o işlemciyi çok istiyorum şu anda bütçemi aşıyor gibi
Gen4 diye verdikleri ssdler gen3 hızında XPG SX8200 dramli üst seviye gen3 ve 300 lira kırpıyor çok mantıklı
Onu ekleyeceğim hocam
Alınmaz.
A620M anakart çöp
5060 ben almazdım çöp demeyeyim şimdi ama 6700xt ondan çok daha iyi.
İndirimleri takip edio parça parça al daha iyi.

Ne aldığını bilirsin.
Amd ekran kartı istemiyorum ya

Evet aslında o işlemciyi çok istiyorum şu anda bütçemi aşıyor gibi

Onu ekleyeceğim hocam

Amd ekran kartı istemiyorum ya
Yerinde olsam maksat fps oyunlarıysa 4060 a düşer yinede o işlemciyi alırdım ne bileyim psu dan ordan burdan kısar yine alırdım çünkü direk canavar o monitörün hakkı odur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,454
Üyeler
197,194
Son üye
Klaxxon06
Geri