ahahahahaha hayırlı olsun hocam adam 30 dakka önce yorumları kötü fln diyodu şimdi aldım diyobende aldım beyler kaza geldim sizden
hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanman dileğiyle.bende aldım beyler kaza geldim sizden
kötü demedim ama görünce olumsuz yorumları attım tüketiciyiz kazıklanmak istemeyiz bide pttden ilkkez alışveriş yaptım güven vermese de.ahahahahaha hayırlı olsun hocam adam 30 dakka önce yorumları kötü fln diyodu şimdi aldım diyo![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanman dileğiyle.
H.O hocambende aldım beyler kaza geldim sizden
için rhat olsunkötü demedim ama görünce olumsuz yorumları attım tüketiciyiz kazıklanmak istemeyiz bide pttden ilkkez alışveriş yaptım güven vermese de.
hocam konudan bağımsızahahahahaha hayırlı olsun hocam adam 30 dakka önce yorumları kötü fln diyodu şimdi aldım diyo![]()
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanman dileğiyle.
link nedense bir türlü açılmıyor hocam benden kaynaklımı bilmiyorum tıkladığımda aşağıya atıyoriçin rhat olsun
hocam konudan bağımsız
Kioxia Exceria Plus G4 LVD10Z001TG8 1 TB PCIe Gen5x4 10000/7900 Nvme Ssd bu ssd nasıl 7560tl indirimde alınır mı?
link nedense bir türlü açılmıyor hocam benden kaynaklımı bilmiyorum tıkladığımda aşağıya atıyor
Eyvallah hocam bilmukabelehayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın iyi sürüşler.