32 Veya 27 İnç 2 Bin Tl Monitör Alacam Tavsiye

SugarCube

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
12000
27 inç ve 32 inç arasında kaldım. Çok ta yerim yok ama sanki 32 inç çok güzel olacakmış gibi hissediyorum tecrübesi olan varsa söylesin, fps falan oynarım
32 inçte bunu buldum

Daha yeni hepsiburadada 11k idi 9 taksit vardı.

27 inçte bir sürü çeşit var 32den pahalı ama daha iyi ne alabilirim bütçe max buna yetiyor

Balon mu bu monitör fiyatına göre?

27 inç ve 32 inç arasında kaldım. Çok ta yerim yok ama sanki 32 inç çok güzel olacakmış gibi hissediyorum tecrübesi olan varsa söylesin, fps falan oynarım
32 inçte bunu buldum

27 inçte bir sürü çeşit var 32den pahalı ama daha iyi ne alabilirim bütçe max buna yetiyor

27 al geç bence

LG 27 inç 2k monitöre de bakabilirsiniz şuan tam model kodu aklımda değil. Philips evnia da olabilir

32 inçte bunu buldum

32 inçte 2k çok tercih etmezdim ben. FPS oyunları için önerilen 24 hadi diyelim hikayeli de oynuyosun 27 tavsiye edilir. 32 fps oyunları için çok büyük. Mini mape bakarken bile boynun yamulur.

Geri