❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

Üstadlar anakart ve kasa önerir misiniz? Şansımı denemek istiyorum.

Soğutucuyu SEGOTEP Frozen Tower T6 Siyah 120mm, Ekran kartını ise ASUS PRIME Radeon RX 9070XT yaptım. 57.620 den sipraiş ettim. Bakalım ne olacak şimdilik ödeme onaylandı.

Üstadlar anakart ve kasa önerir misiniz? Şansımı denemek istiyorum.
colorful anakartlar faz olarak nasıl bilmiyorum bağlantı yolları usb sayısı falan iyi görünüyor kartın üzerinde. çoğu akvaryum kasa da aynı sayılır psu lara bak kalitesine göre tercih et derim

Itopyada yeni elemanmi geldi nolduysa enniyi sistemler orada. Hafta sonunu bekleyin gecen hafta sonu gelip biten sistemler gibi bunlara benzer sistemlerde mutlaka gelir hafta sonuna daha ucuza

colorful anakartlar faz olarak nasıl bilmiyorum bağlantı yolları usb sayısı falan iyi görünüyor kartın üzerinde. çoğu akvaryum kasa da aynı sayılır psu lara bak kalitesine göre tercih et derim
Psuların hepsi bronze, güçlü markalar da değiller sanırım bilemedim o yüzden. Anakart mevzusunu ise hiç bilmiyorum

Kasayı segotep seçenlere!!!!

The bomb has been planted.

1778776110945.webp

+40 seçeneği kaldırılsa bile normal RX 9070 XT seçeneği de gayet mantıklı. Burda birsürü varyantı var, full beyaz sistem vb. hali de gayet güzel. Bu konudan bakabilirsiniz bu konu bozuk maalesef:

Geri