2 Yıllık Sağlık Bölümleri Şuan Mantıklı mı ?

bu sene girmeyi planlıyorum mezuna bırakmak istemiyorum kpss de çalışır kazanırım diye düşünüyorum en kötü atanamadık özelde çalışırken yks de çalışırım mantıklı mı çünkü bu 40 günde eşit ağırlıkta çok bir şey olacağını sanmıyorum
Sakın puanlar düşük diye salma. Geçen sene sadece kontenjan azaldı ve sıralamalar baya yükseldi. Şuanda aşırı fazla bölüm kapatilicak sıralamalar yine yukarı çekicek. İşini sağlama al çok çalış.

Sakın puanlar düşük diye salma. Geçen sene sadece kontenjan azaldı ve sıralamalar baya yükseldi. Şuanda aşırı fazla bölüm kapatilicak sıralamalar yine yukarı çekicek. İşini sağlama al çok çalış.
Tyt konusunda dimi şuan tyt netim 55 60 arasinda gidip geliyor 75 80 yapmak istiyorum

arkadaşlar malum sınava 1 ay kaldı ayt kısmım iyi ama bu vakitten sonra çok bişey olacağını sanmıyorum bazı arkadaşlarım tıbbı görüntüleme ve tıbbı laboratuvar teknikerliği okuyor sizce bu bölümleri okumak mantıklı mı 2 yıl sonra atanırsak iş hayatı devlette çalışmak falan maaşlarıda iyi yada dgs ile hemşirelik sağlık alanlarındaki yurt dışı imkani vs. okumak mantıklı olur mu acaba ?
okunmasına okunur, kamuda iş istiyorsan kpss den yüksek alman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,044
Üyeler
197,809
Son üye
xvexmm
Geri