ssjGoku
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Evet öncelikle herkese hayırlı cumalar. Bu paragrafı atlayabilirsiniz isterseniz. Üniversite için laptop alacağım. Ama powerpoint için değil
oyun geliştirmek falan istiyorum ve tabii ki de AAA oyunlar da oynayacağım ayrıca seçmek istediğim bölüm(elektirik elektronik) için de laptop gerekli. Aslında başlangıçta 80k lar civarında 5070'li laptop düşünüyordum fakat ailemin desteğinin yanında yazın işe girip çalışarak bütçeyi yükseltmeyi düşünüyorum.
Araştırmalarıma göre gamegaraj slayer r9t3d hem soğutmasıyla hem malzemesiyle iyiymiş ayrıca game garaj ekibi de laptop'un arkasında gibi duruyorlar. Piyasaya çıkışının üzerinden baya geçtiği için alan kişilerin yoruölarına baktım uzun cadede sıkıntı çıktığına dair de bir şikayet göremedim.
Abdullah abi videoda: "ileride alınır mı alınmaz mı foruma yazın tartışalım" demiş ben de buraya geldim görüşlerinizi almaya.
Araştırmalarıma göre gamegaraj slayer r9t3d hem soğutmasıyla hem malzemesiyle iyiymiş ayrıca game garaj ekibi de laptop'un arkasında gibi duruyorlar. Piyasaya çıkışının üzerinden baya geçtiği için alan kişilerin yoruölarına baktım uzun cadede sıkıntı çıktığına dair de bir şikayet göremedim.
Abdullah abi videoda: "ileride alınır mı alınmaz mı foruma yazın tartışalım" demiş ben de buraya geldim görüşlerinizi almaya.