O kadar alan zaten kurban kesmiyordur.Bunları buzluğa yerleştirince birkaç gün sonra gelen Kurban Bayramı'nda kurbanlık etleri nereye koyacaksın hocam![]()
![]()
Bence farkedince direk tükendi yazdılar firma daha öncede birkaç iptal vakası vardı bunları gönderdi diye düşünüyorum bu benim tahminim tabii kiArızaysa niye iptal olmadı hocam merak ettim
Kurbanı bile bedava almaya çalışıyor olabilir tabi hocam haklısınızO kadar alan zaten kurban kesmiyordur.
Siparişi hazırlayan yetkili veya teslim eden kurye hiç sorgulamamış mı? Onların onayından geçtiyse elbette size afiyet olsun.Alıntıyı görüntüle Paylaşım için teşekkür ederim az önce benim kilerde teslim oldu eksik yokmuş baktımda
Kurye veya ürünleri poşetleyen kişi neden sorgulasın hocamSiparişi hazırlayan yetkili veya teslim eden kurye hiç sorgulamamış mı? Onların onayından geçtiyse elbette size afiyet olsun.![]()
Sorguluyorlar, hatta geçenki beleş pizza kampanyasında kurye benden para bile istedi direkt yüzüne kapattımKurye veya ürünleri poşetleyen kişi neden sorgulasın hocam