R7 7800x3d ve 5070 Ekran Kartlı Kasa 70 K Alınır mı?

Soğutucu FSP MP7, SSD XPG SX8200 1TB, Kasa thermaltake veya cooler master 850w modellerinden birisini de seçmeyi unutmasın. İyi bir güç kaynağı stabil bir sistem demek.
RTX kart kullanmayı tercih ediyorum, eline sağlık sağol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ahahah valla öyle kanka. Ona 8 verceğine 2 daha koy 10a şunu al. 10 çıktıysa 12 ye şu daha iyi en iyisi olsun. 12 ye bunu alıyosan 15e en üst segment bu var diye diye gidiyor bataklık bu iş :)

Ben almam hocam güç kaynağı kötü ramleri kötü anakartı kötü işlemci ekran kartı koyup bırakmışlar.
Sana zahmet ufak iyileştirme yapıp bana raporlayabilir misin, müsaitsen?

RTX kart kullanmayı tercih ediyorum, eline sağlık sağol.

Sana zahmet ufak iyileştirme yapıp bana raporlayabilir misin, müsaitsen?
Sistemin linkini at kanka bakayım

1778880640132.webp

Şimdiden eline sağlık.

Şimdiden eline sağlık.

Alıntıyı görüntüle
Şimdiden eline sağlık.

Şimdiden eline sağlık.
Hocam incehesap zorunlu mu birde total bütçen neydi 70 yazmışsın ama esneme şansın falan varmıydı ona göre yapalım. En mantıklısı şu şekilde oluyor ama bence alma daha uyguna net toplanır bu baya pahalı geldi bana ve eli yüzü düzgün psu yok gibi bişey 1 tane var onunda kasası çok çirkin https://www.incehesap.com/majesty-b...61432,3297076,3042336,1072926,3292284,2907669

Son düzenleme:
Önerdiğin farklı bir yer varsa orasıda olur.
2. Attığım daha güzel hocam ama mutlaka haricen bir soğutucu al. Zaten demonte gönderiyorlar soğutucuyu. Şuan tüm OEM lere baktım hepsi leş 1 tane düzgün yok. 80 82k ya 32 ramli 9070xt 7800x3D li oem var mesela itopyada. Ama 5070li versiyonu yok benzer şekilde.

Valla toplama kasa al geç 70k bütçeyle bu kasayı toplayacam diye çıktım yola 120k para gitti her şeyin en kalitelisi olsun diye kredi kartını patlattık
o olsun, bu daha iyi olur bu sisteme vs derken;
hacı muratla yola cıkarsın, bi bakmısın porsce olsa daha ii olur dersin, en iyisi fazla dusunmemek..

2. Attığım daha güzel hocam ama mutlaka haricen bir soğutucu al. Zaten demonte gönderiyorlar soğutucuyu. Şuan tüm OEM lere baktım hepsi leş 1 tane düzgün yok. 80 82k ya 32 ramli 9070xt 7800x3D li oem var mesela itopyada. Ama 5070li versiyonu yok benzer şekilde.
Eline, koluna be yüreğine sağlık

o olsun, bu daha iyi olur bu sisteme vs derken;
hacı muratla yola cıkarsın, bi bakmısın porsce olsa daha ii olur dersin, en iyisi fazla dusunmemek..
Evet sende haklısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,334
Üyeler
195,600
Son üye
starrynight
Geri