Yardım Scroll Sapma Var Nerde Yaptırabilirim

sürekli yükseltiyorum da sanırım kimse bu konuda bilgi sahibi değil
Ben göremedim ama dediğimi deneyebilirsin mouseu aç>scrollu yerinden çıkar>sensöre sertçe üfle>scroll ucuna wd40 damlat(sadece tekerin üstüne) yerine tak dene

Ben göremedim ama dediğimi deneyebilirsin mouseu aç>scrollu yerinden çıkar>sensöre sertçe üfle>scroll ucuna wd40 damlat(sadece tekerin üstüne) yerine tak dene
normalde zaten 40 kere açıp kendimce bir şeyler denerdim pahalı bir mouse olmasa şimdi ne olur ne olmaz ben işimi sağlama alayım bilen bir kişinin yapması daha iyi olur

ben kendim mousemı açıp yapmak istemiyorum ve uzun vadeli bir çözüm arıyorum başka fikri veya önerisi olan var mı
Mouse enkoderinin değişmesi sorunu tamamen cozuyo ama çoğu yerde satılan veya muhtemel tamircilerin takacagi piyasadaki 100 TL lik olanlardır onlar da çok geçmeden bozulabilir yurt dışından önceden geliyordu kalih Gold enkoderler şimdi onu o kadar açık degil

Mouse enkoderinin değişmesi sorunu tamamen cozuyo ama çoğu yerde satılan veya muhtemel tamircilerin takacagi piyasadaki 100 TL lik olanlardır onlar da çok geçmeden bozulabilir yurt dışından önceden geliyordu kalih Gold enkoderler şimdi onu o kadar açık degil
hiç kullanamamaktansa bir kaç ayda bir yaptırırımda yaptıracak yer bulamadım istanbulda bi ignsta sayfası var orayada kargolamak istemiyorum bakalım ne olacak belki bir umut bilen biri vardır diye hala burada konuyu yükseltip duruyorum

hiç kullanamamaktansa bir kaç ayda bir yaptırırımda yaptıracak yer bulamadım istanbulda bi ignsta sayfası var orayada kargolamak istemiyorum bakalım ne olacak belki bir umut bilen biri vardır diye hala burada konuyu yükseltip duruyorum
Ben yaparım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada satılan enkoderleri kullanırım dersen benim için yapması zor değil ama konyadayım

Ben yaparım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada satılan enkoderleri kullanırım dersen benim için yapması zor değil ama konyadayım
kargo sıkıntıya bi scroll yaptırıcaz diye mouse dan olmayalım

Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti ( istanbul içinde olursa iyi olur başka bir yere kargo ile göndermek istemiyorum )
Razer deathadder v3pro da aynı sorunu yaşadım 2 yıllık garanti süresinde olduğu için aldığım yere (Mediamarkt a götürdüm). Nereden aldıysan oraya götürebilirsin. Bu arada razer pişmanlıktır yeni mouse alacaksan RAZER alma aldırma.

Razer deathadder v3pro da aynı sorunu yaşadım 2 yıllık garanti süresinde olduğu için aldığım yere (Mediamarkt a götürdüm). Nereden aldıysan oraya götürebilirsin. Bu arada razer pişmanlıktır yeni mouse alacaksan RAZER alma aldırma.
ben almamıştım başka biri almıştı razer support ile görüştüm seri numarasını attım orada yazan rakamlardan garantisinin dolduğunu söylemişti adam garantisi olmadığından veremiyorum da zaten ğişman oldum başta v2 pro ile logitech super light 2 arasında kalmıştım keşke logitech alsaydım şimdide bakıyorum soruşturuyorum yaptırabileceğim bir yer var mı diye

ben almamıştım başka biri almıştı razer support ile görüştüm seri numarasını attım orada yazan rakamlardan garantisinin dolduğunu söylemişti adam garantisi olmadığından veremiyorum da zaten ğişman oldum başta v2 pro ile logitech super light 2 arasında kalmıştım keşke logitech alsaydım şimdide bakıyorum soruşturuyorum yaptırabileceğim bir yer var mı diye
Yani alınacaksa benim fikrim bu Logitech, Razer, Asus vb. markalardan ekipman alınmaz aşırı overpriced yapıyorlar benim önerim ATK ya vs bakman yurt dışı şansın varsa oradan alabiliyorsan daha iyi wraith getiriyor ama vergi fazla ödüyor. ama ATK yı önerebilirim yatırım tavsiyesi değildir hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Yani alınacaksa benim fikrim bu Logitech, Razer, Asus vb. markalardan ekipman alınmaz aşırı overpriced yapıyorlar benim önerim ATK ya vs bakman yurt dışı şansın varsa oradan alabiliyorsan daha iyi wraith getiriyor ama vergi fazla ödüyor. ama ATK yı önerebilirim yatırım tavsiyesi değildir hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.
valla bende artık kime inanacağımı şaşırdım bazıları diyor ki wraith iş birlikleriyle yükseldi aslında o kadar iyi bir marka değil razer logitech gibi markalar varken wraith kimki diyorlar bazılarıda senin gibi düşünüyor

Wraith zaten bir marka değil tamam kendi markasıda varda WRAİTH daha çok ithalatçı kendisi üretmiyor. Artı RAZER tamamen berbat adamın uygulaması başlı başına 500mb ram harcıyor ve ürünlerinden 2 yıla kadar 8k donglesi bile çıkmıyordu. LOGİTECH fena değil ama Superlight 2 klonları hem daha iyi hem de daha ucuz ama yazılım desteklerini genel olarak seviyorum 2k da başlayan mouse 8k desteğini bile aldı. Asusa çok bir şey demeyeceğim gereksiz pahalı ama iyi ürünleri var ama yine de gereksiz pahalılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri