- Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli yükseltiyorum da sanırım kimse bu konuda bilgi sahibi değilkonuyu yükseltin hocam 20-30dkda bir hakkınız bitene kadar
sürekli yükseltiyorum da sanırım kimse bu konuda bilgi sahibi değilkonuyu yükseltin hocam 20-30dkda bir hakkınız bitene kadar
Ben göremedim ama dediğimi deneyebilirsin mouseu aç>scrollu yerinden çıkar>sensöre sertçe üfle>scroll ucuna wd40 damlat(sadece tekerin üstüne) yerine tak denesürekli yükseltiyorum da sanırım kimse bu konuda bilgi sahibi değil
normalde zaten 40 kere açıp kendimce bir şeyler denerdim pahalı bir mouse olmasa şimdi ne olur ne olmaz ben işimi sağlama alayım bilen bir kişinin yapması daha iyi olurBen göremedim ama dediğimi deneyebilirsin mouseu aç>scrollu yerinden çıkar>sensöre sertçe üfle>scroll ucuna wd40 damlat(sadece tekerin üstüne) yerine tak dene
Mouse enkoderinin değişmesi sorunu tamamen cozuyo ama çoğu yerde satılan veya muhtemel tamircilerin takacagi piyasadaki 100 TL lik olanlardır onlar da çok geçmeden bozulabilir yurt dışından önceden geliyordu kalih Gold enkoderler şimdi onu o kadar açık degilben kendim mousemı açıp yapmak istemiyorum ve uzun vadeli bir çözüm arıyorum başka fikri veya önerisi olan var mı
hiç kullanamamaktansa bir kaç ayda bir yaptırırımda yaptıracak yer bulamadım istanbulda bi ignsta sayfası var orayada kargolamak istemiyorum bakalım ne olacak belki bir umut bilen biri vardır diye hala burada konuyu yükseltip duruyorumMouse enkoderinin değişmesi sorunu tamamen cozuyo ama çoğu yerde satılan veya muhtemel tamircilerin takacagi piyasadaki 100 TL lik olanlardır onlar da çok geçmeden bozulabilir yurt dışından önceden geliyordu kalih Gold enkoderler şimdi onu o kadar açık degil
Ben yaparımhiç kullanamamaktansa bir kaç ayda bir yaptırırımda yaptıracak yer bulamadım istanbulda bi ignsta sayfası var orayada kargolamak istemiyorum bakalım ne olacak belki bir umut bilen biri vardır diye hala burada konuyu yükseltip duruyorum
Piyasada satılan enkoderleri kullanırım dersen benim için yapması zor değil ama konyadayımBen yaparım
kargo sıkıntıya bi scroll yaptırıcaz diye mouse dan olmayalımBen yaparım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Piyasada satılan enkoderleri kullanırım dersen benim için yapması zor değil ama konyadayım
Razer deathadder v3pro da aynı sorunu yaşadım 2 yıllık garanti süresinde olduğu için aldığım yere (Mediamarkt a götürdüm). Nereden aldıysan oraya götürebilirsin. Bu arada razer pişmanlıktır yeni mouse alacaksan RAZER alma aldırma.Merhaba razer viper v2 pro kullanıyorum scroll sapması var düzgün çalışmıyor ve yenisini alabilecek bir param da yok tamir ettirmek istiyorum tamir yapan bir yer var mı istanbulda yaşıyorum razer ile de konuştum faturasını istiyorlar ama faturası yok ve büyük ihtimallede garantisi geçti ( istanbul içinde olursa iyi olur başka bir yere kargo ile göndermek istemiyorum )
ben almamıştım başka biri almıştı razer support ile görüştüm seri numarasını attım orada yazan rakamlardan garantisinin dolduğunu söylemişti adam garantisi olmadığından veremiyorum da zaten ğişman oldum başta v2 pro ile logitech super light 2 arasında kalmıştım keşke logitech alsaydım şimdide bakıyorum soruşturuyorum yaptırabileceğim bir yer var mı diyeRazer deathadder v3pro da aynı sorunu yaşadım 2 yıllık garanti süresinde olduğu için aldığım yere (Mediamarkt a götürdüm). Nereden aldıysan oraya götürebilirsin. Bu arada razer pişmanlıktır yeni mouse alacaksan RAZER alma aldırma.
Yani alınacaksa benim fikrim bu Logitech, Razer, Asus vb. markalardan ekipman alınmaz aşırı overpriced yapıyorlar benim önerim ATK ya vs bakman yurt dışı şansın varsa oradan alabiliyorsan daha iyi wraith getiriyor ama vergi fazla ödüyor. ama ATK yı önerebilirim yatırım tavsiyesi değildir hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.ben almamıştım başka biri almıştı razer support ile görüştüm seri numarasını attım orada yazan rakamlardan garantisinin dolduğunu söylemişti adam garantisi olmadığından veremiyorum da zaten ğişman oldum başta v2 pro ile logitech super light 2 arasında kalmıştım keşke logitech alsaydım şimdide bakıyorum soruşturuyorum yaptırabileceğim bir yer var mı diye
valla bende artık kime inanacağımı şaşırdım bazıları diyor ki wraith iş birlikleriyle yükseldi aslında o kadar iyi bir marka değil razer logitech gibi markalar varken wraith kimki diyorlar bazılarıda senin gibi düşünüyorYani alınacaksa benim fikrim bu Logitech, Razer, Asus vb. markalardan ekipman alınmaz aşırı overpriced yapıyorlar benim önerim ATK ya vs bakman yurt dışı şansın varsa oradan alabiliyorsan daha iyi wraith getiriyor ama vergi fazla ödüyor. ama ATK yı önerebilirim yatırım tavsiyesi değildir hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.