8 GB Ekran Kartları Neden Alınmaz Deniliyor

55 bin bandında bir sistem dizicem 20 25 bin arası ekran kartına ayıracagım 9060 xt 8 gb veya 5060 ti 8 gb alıp param kenarda kalsın diye düşünmüştüm ama cogu kisi 8 gb alma diyor sebebi nedir 1080 p de oynicam 2 ve 4 k de oynamadığım sürece hikayeli oyunlarda ultra sıkıntı yaşamam bence 8 gb mantıklı değilmi yardımcı olurmusunuz işlemci 7500 f
Sana bi tavsiye 4060 ti 8gb Ekran kartı kullanıcıyim
1) Spiderman remasted da rt kapali olmasına rağmen 8 gb vrame ulaşarak drop yiyorum o yüzden RT kapalı doku kalitesi yüksekge çektim anca öyle duzledi aynısı Miles Morales içinde geçerli bırak RT açmayı dokuları ulrtada bile açamıyorum
2) forza horizon 5 de doku kalitesini Ekstrem yaptığımda VRAM bellek uyarısı alıyorum o yüzden ulrtaya çekiyorum en azından forzada RT açabiliyorum ondan yama sıkıntı yok
3) tlou hogwarts legacy alan wake 2 RE 9 ne kadar vram canavarı oyun varsa onlarda da sıkıntı yaşarsın ve geleceğe dönük değil
4)uzun lafın kısası ben böyle oynarim sorun yok dersen al ama ben her oyun RT açık ultra ayarlarda oynamak istiyorum diyorsan en az 12 GB vrame sahip Ekran kartı al
5)ben çok pişmanim mesela özenerek aldığım oyunda yarım saati grafik ayarlarını yapmakla geçiyor drop yememek için 12 yada 16 gb vram li ekran kartı al en azından kafan rahat eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,340
Üyeler
196,937
Son üye
Bora123TR
Geri