- Reaksiyon skoru
- 924
İnan uğraşamam profile girmekle insanlara düzgün öneri yaparsan güzel olurproflimde yazıyor sistemim
İnan uğraşamam profile girmekle insanlara düzgün öneri yaparsan güzel olurproflimde yazıyor sistemim
Allah daha iyilerini nasip etsinproflimde yazıyor sistemim ndivianın en üst segment kartlarından birini kullanıyorum
sizi engelliyorum iyi forumlarAllah daha iyilerini nasip etsin
kıskanmam yani
derdim senin ne sistem kullandığın değil
Derdim senin boş fanboyluğun
ryzen 5 5600 ile 14400f karşılaştıranı ilk kez gördüm ikisi bambaşka işlemciler 5600 alacağına 14400f alsın tabii ki çok daha iyi işlemci 14400F. En ideali 7500F alması ddr5 toplayacaksa ki bence DDR5 toplamalı bütçesi yetmiyorsa 9600xt için 8400F bile işini görür (FPS oyunları oynayacaksa zorlayıp 7500F almalı) 5600 artık eski bir işlemci ikinci el almayacaksa mantıklı değilcanım kardeşim
bak birebir örneklendirmek aslında doğru değil ama
şöyle düşün
ryzen 5 5600 mü daha iyi
i 5 14400 f mi
14400f daha iyi değil mi
ama ryzen 5 5600 ne kadar 3800 diyelim
i5 14400f ne kadar 5000 tl
şimdi 5600 seçmiş olan hata mı etmiş oluyor
var mı kullanıcılara yaşattığı bir sorun yok
14400f varken 5600 alınmaz saçmadır almak diyeni dinler misin
dinlemezsin
evet 14400f e göre biraz daha düşük performans alırsın ama zaten ona göre de az para vermişsindir bütçen yetmediği için
tekrar söylüyorum birebir örneklendirme belki çok doğru değil
ekran kartı karşılaştırması daha geniş kapsamlı bir karşılaştırma ama
amd geçmişteki saç baş yolduran problemleri gidermiş mi gidermiş
yapay zeka destekli performans artırma konusunda nvdia kadar başarılı olmasa da yol katetmiş mi etmiş
şimdi rakip karşıılaştırdığımız nvdia kartı ile arasında 4000 tl gibi bir fiyat farkı var mı
var
burda bütçesi olan multiframe gen den dolayı da ben bu parayı veririm diyen 5060 ti alır
kimse laf edemez
ben zorlasam zorlasam 20k yı zorlarım onda bile 5060 ti alamıyorum biraz daha düşük performans alsam da genel performans değerleri bana yeter 9060xt alayım 18k ya diyen de bütçesi ölçüsünde doğru seçimi yapmış olur
bu dünyada hem en iyisi hem en ucuzu diye bir şey yok malesef
karşılaştırdığın ürün ile fiyat performans ve bütçe doğrultusunda
seçilebilir bir ürün 9060xt
Ya hocam Allah Aşkına yaradan aşkınaİnan uğraşamam profile girmekle insanlara düzgün öneri yaparsan güzel olur
bence sizin bizi engellemeniz değilsizi engelliyorum iyi forumlar
Şunu al geç bunu al geç demek doğru değil aradaki farka kesinlikle değer arkadaşa dediğim gibi bütce çıkarsa 5060ti alması çok daha iyi olur ama almazsa da 5060ti dan çokta geride olmuş olmazYa hocam Allah Aşkına yaradan aşkına
Sizide yormak istemem bu muhabbette ama bir kelam laf edin
söylediğimde kötü bir şey var mı
5060 ti daha mı pahalı daha pahalı
ama arada performans farkı var mı var
belki o fiyat farkını hakedecek performans farkı yok diyen olur
doğrudur diyelim ama performans farkı var
o zaman bütçesi ölçüsünde hangi ürünü almak istersen al hata işlemiş olmazsın
şimdi bu yorum mu kötü
veya bu yorumda bir fanboyluk var mı
yoksa
amd alınır mı arkadaş sorunlardan kurtulamazsın nvdia al geç
veya
nvida ya o kadar para verilir mi verenin aklına şaşarım amd al geç
bu tarz yorum lar mı daha doğru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence sizin bizi engellemeniz değil
ilgili arkadaşların sizin gibi boş muhabbet edenleri engellemesi lazım
Rx 6600 kullanıyorum miining çıkması2. Sahibiyim 3. Seneye gidiyor ne watman gördüm ne başka bir sorun milletin ağzına yapışmış amd öyle kumar böyle kumar ki 9000 serisi nvidianım rezalet fiyat politikası yüzünden 5000 serisindem daha makul daha tercih edilebilirBiliyorsunuz ki ekran kartlarında Nvidia'
Üstünlüğünü koruyor ve bende 9060xt 16 GB li bı sistem toplamayı düşünüyorum peki aldıktan sonra kasmadir uzun ömürlüluktur v.s bu gibi durumlarla karşılaşırmıyım beni bı tedirgin etti 9060 XT' bin rakipleri Nvidia olan rakipleri ondan pahalı ama 9060 XT daha ucuz yani ucuz olmasının bariz bı sebebi olmalı diye düşünüyorum yani Nvidia boşuna pahalı yapmiyodur yani ztn ben hikayeli oyun oynicam konuya gelirsek bu ekran kartı benim kafamı uzun vadede sisirirmi ?
sen nvidia al kardeşim boşver amd yi nvidia gibi kartmı var al mis gibi sorunsuz kartNe gibi. Mesela
Parasını verceksen alıyım boşuna AMD alıyım demiyom istesen nvidia al kardeşim boşver amd yi nvidia gibi kartmı var al mis gibi sorunsuz kart
5060 ti daha performanslı değil ve mfg kötü çalışıyo halakalite uzun ömürlülük
yıllardır piyasaya hakim oluşunun getirdiği fiyatı yüksek tutma durumunu bir yok sayalım şimdi bunların hiçbiri yok de
buna rakip ne bakıyorsun
büyük ihtimal 5060 ti
aralarında 4000 tl fiyat farkı var
5060 ti daha performanslı bir kart
tamam belki saf kas gücünde 4000 tl etmeyecek bir fark bu ama
multiframe gen işin içine girince tokatı basıp geçiyor
yani karşılaştırdığınız kartın zaten performans üstünlüğü var
bırakın da fiyat farkı olsun
bu demek değildir ki amd kullanılmaz
söylemek istediklerim yanlış anlaşılmasın