Çözüldü✓ AMD ekran kartı Alınır mı? ? 9060 xt 16 GB nasıl?

Biliyorsunuz ki ekran kartlarında Nvidia'
Üstünlüğünü koruyor ve bende 9060xt 16 GB li bı sistem toplamayı düşünüyorum peki aldıktan sonra kasmadir uzun ömürlüluktur v.s bu gibi durumlarla karşılaşırmıyım beni bı tedirgin etti 9060 XT' bin rakipleri Nvidia olan rakipleri ondan pahalı ama 9060 XT daha ucuz yani ucuz olmasının bariz bı sebebi olmalı diye düşünüyorum yani Nvidia boşuna pahalı yapmiyodur yani ztn ben hikayeli oyun oynicam konuya gelirsek bu ekran kartı benim kafamı uzun vadede sisirirmi ?
Online FPS oyunları oynuyorsan AMD vazgeçme. Hikayeli oyun , yayın , yazılım gibi işlerin varsa Nvidia al.

kalite uzun ömürlülük
yıllardır piyasaya hakim oluşunun getirdiği fiyatı yüksek tutma durumunu bir yok sayalım şimdi bunların hiçbiri yok de

buna rakip ne bakıyorsun
büyük ihtimal 5060 ti

aralarında 4000 tl fiyat farkı var
5060 ti daha performanslı bir kart
tamam belki saf kas gücünde 4000 tl etmeyecek bir fark bu ama
multiframe gen işin içine girince tokatı basıp geçiyor

yani karşılaştırdığınız kartın zaten performans üstünlüğü var
bırakın da fiyat farkı olsun

bu demek değildir ki amd kullanılmaz
söylemek istediklerim yanlış anlaşılmasın

fiyat konusuna bir şey diyemem ama fiyat hariç teknoloji vs degerlendirince bence 5060 ti daha önde
Onu biliyorum işte benim sormak istediğim sadece alınır mi fiyatına degermi baş agritirmi arıza cikarirmi onun dışında performansindan inte baktığıma göre benim için ideal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki şey olurmu mesela bu benim ilk PC'im olcak yalan yok yani mesela bı tarafta 5060ti bı tarafta 9060xt ikisindede aynı oyun açık ikiside ultrada peki aralarında grafik farkı olurmu

Bu dediğini bana çok diyen oldu yalan yok ama bu fiyat bandında en iyi ekran kartı bu bence
canım kardeşim
bak birebir örneklendirmek aslında doğru değil ama
şöyle düşün

ryzen 5 5600 mü daha iyi
i 5 14400 f mi

14400f daha iyi değil mi

ama ryzen 5 5600 ne kadar 3800 diyelim
i5 14400f ne kadar 5000 tl

şimdi 5600 seçmiş olan hata mı etmiş oluyor

var mı kullanıcılara yaşattığı bir sorun yok
14400f varken 5600 alınmaz saçmadır almak diyeni dinler misin
dinlemezsin
evet 14400f e göre biraz daha düşük performans alırsın ama zaten ona göre de az para vermişsindir bütçen yetmediği için

tekrar söylüyorum birebir örneklendirme belki çok doğru değil
ekran kartı karşılaştırması daha geniş kapsamlı bir karşılaştırma ama

amd geçmişteki saç baş yolduran problemleri gidermiş mi gidermiş
yapay zeka destekli performans artırma konusunda nvdia kadar başarılı olmasa da yol katetmiş mi etmiş

şimdi rakip karşıılaştırdığımız nvdia kartı ile arasında 4000 tl gibi bir fiyat farkı var mı
var

burda bütçesi olan multiframe gen den dolayı da ben bu parayı veririm diyen 5060 ti alır
kimse laf edemez

ben zorlasam zorlasam 20k yı zorlarım onda bile 5060 ti alamıyorum biraz daha düşük performans alsam da genel performans değerleri bana yeter 9060xt alayım 18k ya diyen de bütçesi ölçüsünde doğru seçimi yapmış olur

bu dünyada hem en iyisi hem en ucuzu diye bir şey yok malesef

karşılaştırdığın ürün ile fiyat performans ve bütçe doğrultusunda
seçilebilir bir ürün 9060xt

aynen aynen
bir şey daha rica edelim sizden
olur da baş ağrısı olursa bunun için bir ağrı kesici yazar mısınız
al bi 5090 hiç derdin kalmaz başında agrımaz

Onu biliyorum işte benim sormak istediğim sadece alınır mi fiyatına degermi baş agritirmi arıza cikarirmi onun dışında performansindan inte baktığıma göre benim için ideal

Peki şey olurmu mesela bu benim ilk PC'im olcak yalan yok yani mesela bı tarafta 5060ti bı tarafta 9060xt ikisindede aynı oyun açık ikiside ultrada peki aralarında grafik farkı olurmu
şuanlık en iyi ikili işlemci amd ekran kart ndivia istersen bir yabancı forumları arat orada kullanan insanların net yorumları var burda adam burda adam gt 730 kullanıyor ndivia kullanıyor diger tarafttan digeride hd 7850 kullanıyor amd savunuyor en iyi yorumlar kullanan kişilerden gelir

En ucuz 9060XT 16GB' ı alırsan 8GB ekran kartı almazsın direkt tercih sebebi zaten

şuanlık en iyi ikili işlemci amd ekran kart ndivia istersen bir yabancı forumları arat orada kullanan insanların net yorumları var burda adam burda adam gt 730 kullanıyor ndivia kullanıyor diger tarafttan digeride hd 7850 kullanıyor amd savunuyor en iyi yorumlar kullanan kişilerden gelir
siz gerçekten boş yorum yapıyorsunuz
kullanıcı adınızı ben nvdia fanboyuyum diye değiştirin bari

Sen ne kullanıyon knk millete 5090al demeyi biliyon

siz gerçekten boş yorum yapıyorsunuz
kullanıcı adınızı ben nvdia fanboyuyum diye değiştirin bari
ndivia fan boyu olsam neden amd işlemci anakart ram için 38200 tl vereyim bu fiyata hazır sistem satıyorlar burada iki tarafında hakkını vermeye çalışıyorum ve sizin dediginiz tek şey "boş yorum yapıyorsunuz" tüm yazdıklarınızda bir tane elle tutulur bir argüman göremedim

La bı soru sorun dedim sohbet alanına döndü o onla sovusuyo bu bunla konusuyo 😅
canım kardeşim
kulaktan dolma bilgilerle fanboyluk yaparsan karşılığını da böyle alırsın işte

ben size ısrarla amd alın diyor muyum mesela
amd çok iyi karttır
gerek yok nvdia ya diyor muyum

daha ilk yorumumda
fiyat farkı var ama performans farkı da var dedim

ama birileri gelip ısrarla fanboyluk yapıyorsa
bunu da bir şey bildiğini sanarak savunup karşısındakine boş yapma diyorsa ağzının payını alır

bu kadar cahil cahil yorum yapmanın mantığı yok

ne amd ne nvdia ne intel
babamın oğlu değil
gömülecek yeri varsa alayına gömerim de
gözü kör cahil yorum yapmanın anlamı yok

Biliyorsunuz ki ekran kartlarında Nvidia'
Üstünlüğünü koruyor ve bende 9060xt 16 GB li bı sistem toplamayı düşünüyorum peki aldıktan sonra kasmadir uzun ömürlüluktur v.s bu gibi durumlarla karşılaşırmıyım beni bı tedirgin etti 9060 XT' bin rakipleri Nvidia olan rakipleri ondan pahalı ama 9060 XT daha ucuz yani ucuz olmasının bariz bı sebebi olmalı diye düşünüyorum yani Nvidia boşuna pahalı yapmiyodur yani ztn ben hikayeli oyun oynicam konuya gelirsek bu ekran kartı benim kafamı uzun vadede sisirirmi ?
Sorun yaşayacağnı sanmam 9060xt kötü değil ama 5060ti çıkabilirsen daha iyi olur çıkamazsanda 5060ti dan çok ta geride olmazsın

ndivia fan boyu olsam neden amd işlemci anakart ram için 38200 tl vereyim bu fiyata hazır sistem satıyorlar burada iki tarafında hakkını vermeye çalışıyorum ve sizin dediginiz tek şey "boş yorum yapıyorsunuz" tüm yazdıklarınızda bir tane elle tutulur bir argüman göremedim
nvdia fanboyu olsan neden amd işlemci için o kadar para verirsin hemen söyleyeyim
nvdia nın işlemcisi yok

burada amd intel tartışması yapmıyoruz
amd nin bir ekran kartı ile nvdia rakip ekran kartı hakkında bilgi alışverişi yaparken
sizin nvdia ekran kartı fanboyluğunuzu tartışıyoruz

Geri