Çözüldü✓ AMD ekran kartı Alınır mı? ? 9060 xt 16 GB nasıl?

ZOPUN62

80+
Reaksiyon skoru
0
Biliyorsunuz ki ekran kartlarında Nvidia'
Üstünlüğünü koruyor ve bende 9060xt 16 GB li bı sistem toplamayı düşünüyorum peki aldıktan sonra kasmadir uzun ömürlüluktur v.s bu gibi durumlarla karşılaşırmıyım beni bı tedirgin etti 9060 XT' bin rakipleri Nvidia olan rakipleri ondan pahalı ama 9060 XT daha ucuz yani ucuz olmasının bariz bı sebebi olmalı diye düşünüyorum yani Nvidia boşuna pahalı yapmiyodur yani ztn ben hikayeli oyun oynicam konuya gelirsek bu ekran kartı benim kafamı uzun vadede sisirirmi ?

Üstünlüğünü koruyor ve bende 9060xt 16 GB li bı sistem toplamayı düşünüyorum peki aldıktan sonra kasmadir uzun ömürlüluktur v.s bu gibi durumlarla karşılaşırmıyım beni bı tedirgin etti 9060 XT' bin rakipleri Nvidia olan rakipleri ondan pahalı ama 9060 XT daha ucuz yani ucuz olmasının bariz bı sebebi olmalı diye düşünüyorum yani Nvidia boşuna pahalı yapmiyodur yani ztn ben hikayeli oyun oynicam konuya gelirsek bu ekran kartı benim kafamı uzun vadede sisirirmi ?
Yazılımsal olarak ben 7700xt kullanıyorum bi problem görmedim sizin fsr 4 gibide bi +nız olacak bence nvidiaya göre fiyat avantajı varsa kesinlikle alınır

kalite uzun ömürlülük
yıllardır piyasaya hakim oluşunun getirdiği fiyatı yüksek tutma durumunu bir yok sayalım şimdi bunların hiçbiri yok de

buna rakip ne bakıyorsun
büyük ihtimal 5060 ti

aralarında 4000 tl fiyat farkı var
5060 ti daha performanslı bir kart
tamam belki saf kas gücünde 4000 tl etmeyecek bir fark bu ama
multiframe gen işin içine girince tokatı basıp geçiyor

yani karşılaştırdığınız kartın zaten performans üstünlüğü var
bırakın da fiyat farkı olsun

bu demek değildir ki amd kullanılmaz
söylemek istediklerim yanlış anlaşılmasın

amd wattman hataları ile ünlüdür özellikle eski ekran kartı serilerinde Ndivia teknoloji alanında çok daha ilerde
al işte fikrin varsa belirt diyen ord prof doktordan watman hatallarından dolayı amd de başın ağrır yorumu

biz sizi 2 3 ay ortopedi bölümüne sevkedelim bu birimde olmadınız siz

Geri