ASUS PRIME B650-PLUS-CSM AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP 2xM2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX Anakart
90MB1BS0-M0EAYC - ASUS PRIME B650-PLUS-CSM AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP 2xM2 USB3.2 AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX Anakart
Bu kart CSM. İnternet kafelerde kullanılır genellikleZ B650 eagle alın. Kişisel kullanıcı için çok bir artısı yokB650 EAGLEmı bu mu
6800 fena değil gibi en azından doluluk oranında güzel duruyorb650 anakarta göre pahalı değil mi bir tek bana mı öyle geliyor.
B650 Eagle bunu tokat manyağı yapar hocam. Klasik Asus işte şişirilmiş fiyatları var.B650 EAGLEmı bu mu
klasik asus gereksiz pahalı
b650 max değil 5500 tl olmalıBence pahalı. Zaten bunun indirimsiz hali nasıl 10K???? 10K ya alacak adam varsa bir tanışalım onla.
Alıntıyı görüntüle
+1b650 anakarta göre pahalı değil mi bir tek bana mı öyle geliyor.
colorful b650m plus battle ax v14 bu listede kaç alırdı hocam tahminiBence pahalı. Zaten bunun indirimsiz hali nasıl 10K???? 10K ya alacak adam varsa bir tanışalım onla.
Alıntıyı görüntüle
Dediğin doğru Gigabyte ve Msi Daha uygun fiyata daha çok özellikli kartlar satıyorlar ama bios tarafında olsun, expo tarafında olsun ikiside Asus un verdiği stabiliteyi vermiyor Asus un fiyatının şişkin olmasının bir sebebi de bu.B650 Eagle bunu tokat manyağı yapar hocam. Klasik Asus işte şişirilmiş fiyatları var.
Msi konusunda belki haklı olabilirsin ama gigabyte konusunda katılmıyorum. Gayet stabil olduklarını düşünüyorum.Dediğin doğru Gigabyte ve Msi Daha uygun fiyata daha çok özellikli kartlar satıyorlar ama bios tarafında olsun, expo tarafında olsun ikiside Asus un verdiği stabiliteyi vermiyor Asus un fiyatının şişkin olmasının bir sebebi de bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ASUS Tuf Gaming B650-E WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 8000 MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
ASUS Tuf Gaming B650-E WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 8000 MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bu kart Çok daha iyi gibi.